Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yolların Yeni Heyecanı Mondial Kd 125 F

25-09-2020 09:26
Yolların Yeni Heyecanı Mondial Kd 125 F

Mondial, yeni modeliyle "Yollara Heyecan” getiriyor. Farklı imaj ve renk tasarımıyla mondial kd-125 f motor sürme keyfinizi bir tık daha artırıyor. Euro4 normlarına göre üretilen araç, orta segment sahip olabileceğiniz en ideal motor olarak görülüyor. Gelin hep birlikte, bu aracın ne gibi özellikleri bulunuyor, inceleyelim.


Mondial KD 125 F Genel Görünüm

Motora ilk baktığınızda bir modern ve yeni nesi motor hissini hemen far ediyorsunuz. Aerodinamik ve ergonomik yapısıyla bunu size fazlasıyla hissettiriyor. Motorda tek renk seçeneği bulunuyor. Aslında genel olarak siyah zemin üzerine jant şeritleri, yan gövde, ön far ve sele yanları açık yeşil renkle bezenmiş. Bu haliyle siyahın asaleti ve doğanın cazibesinin uyumu yakalanmış.


KD 125 F, keskin hatları, teknik özellikleriyle drift tutkunlarına hitap ediyor. Soğutma kanallı fren sistemi, yüksek aydınlatma kapasitesi ile sizi istediğiniz yere rahatlıkla ve konforlu şekilde götürüyor. Güçlü motoru sayesinde, yolda zorlanma yaşamadan kaliteli sürüşün keyfini yaşıyorsunuz.


Ön konsol dijital hız göstergesi ve analog devir göstergesinden oluşuyor. Yolculuk esnasında dikkatiniz dağılmadan bilgilere rahatlıkla ulaşıp, gerekli önlem ve ayarlamaları yapabiliyorsunuz. Arka spot lamba gövdeye entegre vaziyettedir. Ayrıca plaka aydınlatma bulunuyor. Bu sayede özellikle geceleri, diğer sürücüler tarafından rahatlıkla görülebiliyorsunuz. Böylece herhangi bir kaza riski de oluşmamış oluyor.


Mondial KD 125 F Teknik Özellikler


Tek silindir ve dört zamanlı motor tipine sahip olan mondial kd 125 124 cc motor hacmine sahiptir. Bu motor 8.0kW at 9000min-1 güç üretiyor. Bu güçle 9.0Nm at 7500min-1 maksimum torka ulaşılıyor. Bu da bir motordan güç beklentinizi fazlasıyla karşılıyor. ECU ateşleme tipiyle motor çalıştırılıyor. Motor soğutması ise hava soğutmayla sağlanıyor.


Ön aydınlatma gövdeyle uyumlu şekilde dizayn edilmiş. Ön far yüksek kalitede aydınlatma sunuyor. Özellikle geceleri, kaliteli aydınlatma sayesinde güvenli sürüş yapabiliyorsunuz.


Fren Sistemiyle Maksimum Güvenlik


Motorda, ön ve arka frenler (CBS) diskten oluşuyor. Ön frenlemeyi tutuş kolundan elle, arka freni de pedaldan ayakla yapıyorsunuz. Frenleme mekanizmaları istediğiniz fren kalitesini sunuyor. Kullandığınız lastiğe bağlı olarak da sürüş esnasında ani frenlemelerde kaymayı ve savrulmayı önlüyor.


Fren sistemiyle birlikte süspansiyonlar da istediğiniz kaliteyi size sunuyor. Ön süspansiyonda, ön teleskobik amortisörler ve çift helezonik yay kullanılıyor. Arka kısımda ise beş kademeli ayarlanabilir amortisör sistemi bulunuyor. Bu sayede hem siz hem de yolcunuz ergonomik ve konforlu bir yolculuk yapabiliyorsunuz.


Euro4 Normlarında Egzoz Sistemi


Egzoz sistemi Euro4 normlarına göre ayarlanmıştır. Bu da düşük yakıt sarfiyatı demektir. Düşük yakıt sarfiyatıyla birlikte düşük emisyon gazı saldığı için doğu dostu demektir. Doğayı ve havayı kirletmeden gönül rahatlığıyla motorun keyfini çıkarıyorsunuz.


Ergonomik Selesiyle Konforlu Sürüş


KD 125 F, 1977x766x1080 boyutuyla, 1310mm dingil uzunluğuyla size ve yolcunuza konforlu bir sürüş sağlıyor. Bununla birlikte kaymaz ve su geçirmez selesi bulunuyor. Tutuş kolu ve sele terleme yapmadığından yolculuk esnasında herhangi risk yaşamıyorsunuz. Bu da Mondial’in güvenliğinizi ne kadar düşündüğünü gösteriyor.


Mondial’de Yedek Parça Sıkıntısı Bulunmuyor


Mondial KD 125 F’nin Touring modelleri arasında önemli bir yeri bulunuyor. Şehir içi ve şehirlerarası yollarda istediğiniz gücü ve konforu fazlasıyla karşılıyor. Güçlü fren sistemiyle de güvenliğinizi rahatlıkla karşılıyor.


KD 125 F, güvenli sürüş ve yüksek performans sunmasından dolayı özellikle drift meraklılarının ilgisini çekiyor. Ayrıca mondial kd-125 f yedek parça sıkıntısı da bulunmuyor. Bu konuda istediğiniz yedek parçaya anında ulaşabiliyorsunuz. Bulunduğunuz yerde yedek parçayı bulamasanız bile sipariş verdiğinizde en kısa sürede adresinize postalanıyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.