Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yılların Eskitemediği Dostunuz Kanuni Seyhan 125 T

14-08-2019 13:44
Yılların Eskitemediği Dostunuz Kanuni Seyhan 125 T

Her yola ve araziye uyum sağlayan özel yapısıyla Kanuni Seyhan 125 t en çok tercih edilen motosikletler arasında yer almaktadır. Özellikle uygun fiyatı ve kolay bulunan yedek parçaları sayesinde kullanıcıların daha fazla ilgisini çekiyor. Böylece motosiklet severler hem şehir içi ve şehirlerarası seyahatleri için bu motosikleti değerlendirmektedir. Aerodinamik yapısı ve dayanıklı, kaliteli malzemesi ile her türlü hava koşuluna karşı direnç göstermektedir.


Özellikle yol tutuşu açısından duruş ve kalkışlar ile virajlarda güven sağlıyor. Özel tasarımı ve yapısı şehir içinde trafiğe takılmadan rahatlıkla seyahat imkanı vermektedir. Böylece gün içerisinde gerekli olan tüm işler sorunsuz şekilde yapılabilir. Özellikle devam motosiklet kullananlar için her açıdan en doğru model olarak öne çıkıyor.


Seyhan 125 T Yedek Parça


Kanuni marka seyhan 125 t, motosiklet severlerin ortak beğenisini kazanan en önemli modeller arasında yer almaktadır. Her açıdan kusursuz bir sürüş keyfi sağlayan tasarıma sahip ayrıcalıklarıyla en sıcak ve soğuk havalarda kontrolü kaybetmeden yolculuk karın keyfini yaşayabilirsiniz. Ancak Kanuni marka dahi olsa mutlaka zamanla yedek parça ihtiyacı ortaya çıkar. Bu ihtiyacı karşılamak ve daha uzun ömürlü motosiklet kullanmak için, Seyhan 125 t yedek parça ürünlerini kategori üzerinden güvenle sipariş verebilirsiniz. İhtiyacınız olan bütün farklı parçalar çok uygun fiyatlarla sunulmuş durumda.


- Akü


- Performans debriyaj balatası


- Zincir sürtünme lastiği


- Çamurluk çeşitleri


- Sele altı panel


- Benzin deposu


Hem mekanik hem de dış tasarım açısından daha pek çok Kanuni Seyhan yedek parça önüne güvenli şekilde elde edebilirsiniz.


Kanuni Seyhan 125 T Özellikleri


Son dönemlerin en popüler modelleri arasında yer alan Kanuni Seyhan 125 t, her açıdan sağladığı özellikle özgür bir yolculuğu konforlu hale getiriyor. 4 zamanlı tek silindir motor her açıdan yüksek bir performans sunmaktadır. Ayrıca ön teleskopik süspansiyon ve arka çift amortisör, en zorlu arazi koşullarında dahi yolculuğun konforlu geçmesine olanak tanıyor.


Böylece uzun yolculuklarda herhangi bir sorunla karşılaşmadan güvenle istediğiniz yere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ön disk fren ve arka tambur fren tasarımı güven veriyor. Güçlü yol tutuş sağlayan ve zemine tam oturan lastik tasarımı; virajların daha kolay alınmasına, duruş ile kalkışın kolayca gerçekleşmesine imkan vermektedir.


Heybetli ve Gösterisi Tasarımı İle Kanuni Seyhan 125 T


Fiziksel özellikler ve aerodinamik konforun yanı sıra, görsel olarak da Kanuni Seyhan motosikletini keyifle kullanabilirsiniz. Dik ve rahat oturuş pozisyonu sunan modelde uzun yolculuklarda dahi sizi yormadan yol almanızı sağlayan selesi ile rahatlık ön plada. Özellikle güçlü motor sesi ve geniş görüntüsü ile sportif bir tasarım sunuyor. Farklı renkler üzerinden tercih yapabilir; şehir içi ya da şehirler arası keyifle kullanabilirsiniz. Üretildiği yıllarda sağlamlık ve gücü ile ön plana çıkan model halen bir çok kullanıcı tarafından sevilerek kullanılmaktadır.


Kavisli tasarımı ve değişik noktalarındaki özel dizaynı motosikletin daha modern ve kendini gösteren bir ayrıcalık kazanmasına olanak tanıyor. Kanuni markası güvencesi ile uzun yıllar kullanabileceğiniz bu motosiklet, çok uygun fiyatlarla ve yakıt cimrisi özelliğiyle, en çok değerlendirilen modelleri arasında yer alıyor.


Uygun Fiyatlarla Kalite Seyhan 125 T Yedek Parça Ürünleri

Kanuni Motosikletlerin daha uzun ömürlü kullanılabilmesi için yedek parça çeşitleri büyük öneme sahiptir. Mutlaka motosikletin orijinal parçaları ile uyum sağlayacak yedek ürünlerin değerlendirilmesi gerekir. Mekanik aksam ile birlikte farklı dış kısımları adına kullanılacak Kanuni Seyhan 125 t yedek parça çeşitleri, geniş ürün yelpazesi eşliğinde değerlendirilebilir. Uygun fiyatlarla kategori içerisinde yer alan tüm ürünler orijinal tasarım altında sunuluyor. Motosikletinizin kendi parçası ile hemen uyum sağlayacak parçalar sayesinde, yolculuklarınıza çok daha güvenli şekilde devam edebilirsiniz. Dilediğiniz zaman kategori üzerinden sipariş verebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.