Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yamaha YBR 125 Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey

19-01-2019 13:18
Yamaha YBR 125 Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey
Güvenli sürüşü ve fonksiyonelliği ile motosiklet tutkunlarının göz bebeği olan ybr 125, kullanışlı ve rahat iki kişilik sele ve yolcu tutacakları ile ilk tercihler arasında yer alıyor. Motosiklet kullanmanın farklı bir keyif ve heyecan olduğunu motosiklet tutkunları iyi biliyor. Kontrollü yol tutuşu ve etkili süspansiyon özelliği ile ybr 125, güvenli frenleme sistemi ile de dikkat çekiyor. Şehir içi kullanımı için oldukça pratik bir commuter modeli olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi Yamaha ybr 125'in ne tür özellikleri olduğuna bir göz atalım.
 

 Ybr 125 Son Özellikleri İle Dikkat Çekiyor

 
 Yılların verdiği tecrübe ile bir kullanıcının beklediği tüm özelliklerde üretilen ybr 125, özgürlük ve eğlencenin güven ve konforla birleştiği bir modeldir. Kolay okunan analog göstergeli paneli ve devir saati ile dikkat çekicidir. İki kişilik selesi bagaj bölmeli olup oldukça geniştir. Çelik şasisi hafif baklava biçimindedir. Ön kaporta tarz sahibi kullanıcılara hitap eder tarzdadır. Güvenilir, kullanışlı ve eğlenceli bir performans sergileyen motosikletten yana tercihini kullananlar için idealdir. Son derece özel bir araç olan ybr 125, 125cc yelpazesi ile özgürlüğün tadına varmak isteyenlere hitap ediyor. Rakiplerine göre teknik özellikleri ile en yüksek seviyede olan aracımız, ybr 125 yedek parca seçenekleri ile özel tasarımlara imza atıyor.
 
Ybr 125 Beyaz yedek parça
 

 Teknik Özellikleri İle Kendine Hayran Bırakıyor

 
 Ekonomik 4 zamanlı motoru ile emisyonu azaltan ve sorunsuz bir gaz tepkisi veren ybr 125, her iki özelliğin bir arada olduğu güçlü bir motora sahiptir. 
 

 Motor

 
 Motoru 4-zamanlı, SOHC, hava soğutmalı, öne eğimli tek silindirli ve 2 subaplıdır.


 Motor hacmi 124cc olup çap x stork 54.0 mm x 54.0 mm dir.


 Sıralı, 5 vites şanzımanı, yakıt enjeksiyon özelliği ve TCI ateşleme sistemine sahiptir.
 
 Şasi
 
 Şasi diamond tipidir. Ön tekerlek hareketi 120 mm olup kaster açısı 26º dir.

 Ön süspansiyon teleskopik çataldır.

 Arka süspansiyon monokros olup arka teker hareketi 105 mm dir.

 Ön fren hidrolik tek disk, Ø245 mm, arka fren kampana, Ø130 mm dir.

 Ön lastik 2.75-18 42P ve arka lastik 90/90-18 M/C 57P özelliğindedir.
 
 Boyutlar
 
 Boyutlar motosiklet kullanıcısı için ideal ölçülerdedir.

 Toplam uzunluğu 1,985 mm, toplam genişliği 745 mm dir.

 Toplam yükseklik 1,100 mm olup sele yüksekliği 780 mm dir.

 Tekerlekler arası mesafe 1,290 mm dir.

 Yakıt tankı ve dolu yağ dahil ağırlık 126 kg dır.

 Yerden yükseklik min 160 mm dir.

 Yağ tankı kapasitesi 1.2 lt, yakıt tankı kapasitesi 13 ld dir.

 
Yamaha Ybr 125 Yedek Parça
 
 Teknolojik olarak en gelişmiş yedek parça tasarımları ile kullanıcı memnuniyeti üst düzeyde olan ybr 125, orijinal ybr 125 yedek parca kullanımı ile her zaman ilk günkü gibidir. Yıpranmış ve hasarlı yedek parçalar her zaman orjinali ile değiştirilir. Orijinal ybr 125 yedek parca değişimi sonrası uyum sorunu yaşanmaz. Beklenen yüksek performans ve verimlilik her zaman sağlanır. Orjinal yedek parça kullanımı her bakımdan avantajlıdır.

 Uyum kusursuzdur.

 Aşınma ve yıpranmaya karşı direnç yüksektir.

 Güvenlik standartları kanıtlanmıştır.

 İhtiyaç duyulduğunda teknik güncelleme yapılır.

 Mevcut aksesuarları 39 L city top case, LED arka sinyal, led ön sinyal, elcik ısıtıcısı 120, city top case bağlantı tablası, led sinyaller ve engine guard ybr 125 tir.

 Ön far siperliği, yuvarlak far, ledli arka stop lambası, dörtlü sinyal takımı, krank kolu, krank balansörü, amortisör takımı, eksantrik zinciri yedek parçalardan bazılarıdır.
 
Yamaha YBR 125 ESD
 
 Ybr 125'in bir modeli olan ybr 125 esd, teknik özellikler olarak Yamaha 125 motosiklet özelliklerinin tümüne sahiptir. Uzun dönem ybr 125 esd kullananlar kendilerine en uygun motoru bulduklarını dile getirmektedir. Masrafsız motoru, bakım masrafının ekonomik oluşu, yoğun trafikte inanılmaz performansı ile ybr 125 esd mükemmel bir seçimdir. Üretildiği yıllarda motosikleti ticari olarak kullanan tüm kullanıcılar ile kuryelerin ilk tercihlerinden birisi olan, Yamaha`nın YBR modeli bir aralar 250 cc modeli ile de pazara girmek istese de bunda pek başarılı olamadı. Commuter sınıfında en çok tercih edilen model sport segmentinde sınıfta kalmıştı. EURO4 normlarına uygun olmadığı için artık ülkemizde satılmayan modelin 2. el piyasası halen kuvvetli. 2. el motosiklet modeli almak isteyenler temiz ve bakımlı olmak şartıyla Yamaha YBR modelini ısrarla aramaktadır.
 
Ekonomik ve pratik oluşu üretildiği yıllarda güçlü motorunun bulunması, kolay parça tedariği ve kronik sorunu bulunmaması YBR`nin aranan efsane modeller arasında olmasının nedenlerindendir.
Siyah YBR 125
 
 
 
 Yamaha Ybr 125 Commuter sınıfında adını her zaman söz ettiren ve üretimi bitmese de hala güncel bir model olarak kalmasını sağlayan en önemli noktalardan birisi sağlam ve güçlü yapısıdır. 125 cc bir motosiklet modeli ile uzun kilometreler ve uzun yıllar yol yapmak ybr gibi bir kaç model ile mümkündür. Gerek yakıt tüketimi ile gerekse uygun fiyatlarıyla yüz güldüren ybr 125 yedek parça cazip fiyatları ile de uzun yıllar adından söz ettirecek.
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.