Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yamaha N Max 155- 125 Özellikleri

19-03-2019 10:59
Yamaha N Max 155- 125 Özellikleri

Pratik kullanım özelliğine sahip scooter tarzı, Yamaha n max ile yeni bir boyut kazandı. Dünyaca ünlü Yamaha, 2 tekerli kategorisinde n max 155 modelini üretti. N max 125 ve 155 bu kategoride özellik bakımından benzer özelliklere sahiptir.


Yamaha n max scooter tarzının en kullanışlı ürünlerinden biri olan bu tasarım, dört mevsim kullanılabilir. Ön kısımdaki ayaklık sayesinde kullanımı çok kolaydır. Yamaha n max Şehir içinde hızlı ve seri olması nedeniyle tercih edilmektedir.


Yamaha N Max 125 Motor Özellikleri


Tek silindirli ve 4 sübaplı 125’lik motor sistemi, 12 beygir gücündedir. Motor sistemi benzer modellere nazaran oldukça iyidir. 11.7 nm özelliğine sahip motor sistemi, 7500 devir özelliği ile emsallerine göre oldukça güçlüdür. 110 km’ye kadar hızlanan motosiklet, elektrikle çalışıyor. Yakıt besleme sistemi ise enjeksiyon sistemine bağlıdır.


Yamaha N Max 125 Diğer Özellikleri


Zincirli güç aktarım özelliğine sahip tasarım, otomatik vites sistemine sahiptir. Ön kısımdaki ayaklık, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. 6,6 litre yakıt alabilmektedir. N max 125 modellerinde, ön ve arka disk fren sisteminin yanı sıra, ön süspansiyon sistemi teleskopiktir. Arka süspansiyon sistemi ise tek amortisördür. 195 cm uzunluk, 74 cm genişlik, 111 cm yükseklik, ideal boyutlardır. N max 125, 127 kg ağırlığa sahiptir. Park ve trafik kategorisinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.


Gösterge sistemi LCD özelliğine sahiptir. LED farlar, saat göstergesi, yakıt tüketim göstergesi, sele altı bagaj, yakıt göstergesi, km ve hız göstergesi, diğer önemli özelliklerdir. Kayış değişim kilometresi de bu tasarımın diğer önemli özelliklerinden biridir. Zincirli güç aktarım sistemi pratik kullanım özelliğine sahiptir.


Lastik boyutu 13 inçtir. 11 cm taban genişliği, %70 kesit özelliğine sahiptir. Arka lastik de aynı özelliklere sahiptir. Tek farkı taban genişliğinin 14 cm olmasıdır.


Yamaha N Max 155 Motor Özellikleri


Scooter 2 tekerlekli kategorisinin profesyonel ürünlerinden biri olan Yamaha N Max 125, profesyonel tasarımdır. Dünyaca Ünlü Japon devi Yamaha, bu kategoride söz sahibidir.


Bu tasarımın motoru 155 cc özelliğine sahiptir.


Tek silindir ve dört sübaplıdır. 15.1 bg özelliğine sahip tasarım, 14.4 nm özelliğinde üretilmiştir. 8000 devir motor özelliği ile emsallerine göre çekiş gücü oldukça iyidir. N max 125 enjeksiyon yakıt besleme sistemine sahiptir. Motorun çalışma sistemi elektrikli sistemdir.


N Max 155 Diğer Özellikler


Deposu 6.6 lt yakıt almaktadır. 195 cm boyu, 74 cm genişlik, 111 cm yüksekliğe sahiptir. N max 155 127 kg ağırlık özelliği ile kolay kullanım özelliğine sahiptir. Abs sistemine sahip tasarım, ön ve arka disk özelliğine sahip fren sistemine sahiptir.


Ön süspansiyon sistemi teleskopiktir. Arka süspansiyon sistemi tek amortisördür. LCD gösterge, led ön far, saat göstergesi, yakıt göstergesi, km göstergesi ve hız göstergesi, diğer önemli özellikleri arasında yer almaktadır. N max 155, tasarımı EU4 uyumlu özelliklere sahiptir.


Yedek Parça Seçenekleri


Profesyonel tasarım özelliklerine sahip N max 125 ve 155, yedek parça sorunu yaşamıyor. Türkiye genelinde istenilen adrese anında online Yamaha yedek parça seçenekleri gönderilmektedir. Lastik, jant, fren, disk, amortisör ve abs gibi parçalar bu kategoride sipariş edilebilir. Ayrıca motor parçaları, şanzıman parçaları ve aydınlatma parçaları da Yamaha yedek parça kategorisinde satın alınabilir. Yamaha n max orjinal yedek parçalarına bir tık ile ulaşabilirsiniz.


Grenaj parçaları, gösterge parçaları ve diğer parça seçenekleri kolaylıkla satın alınabilir. Kargo ve satın alma seçenekleriyle istediğiniz N max parçasını adresinize sipariş edebilirsiniz. Elektrik ve elektronik bölümlerine ait olan parçalar da kolaylıkla sipariş edilebilir. İstediğiniz zaman istediğiniz parçayı sipariş edebilirsiniz.

 

Sonuç olarak Scoter sınıfında en yakın rakibi olan Honda`nın Pcx modelinden bir çok özelliği fazla yada eksik olsa da N- Max Modeli ABS`li fren sistemi olduğundan dolayı bir çok kullanıcı tarafından güvenli bulunarak Daha çok tercih ediliyor.

 

Önce Kask!

Hangi model aracı kullanırsanız kullanın mutlaka motosiklet ekipmanları ile yola çıkınız. Motosiklet kaskı takmadan kesinlikle aracınızı çalıştırmayın.

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.