Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Shad Sh 37 Motosiklet Çantası ve Özellikleri

15-03-2019 11:32
Shad Sh 37 Motosiklet Çantası ve Özellikleri

Değişik marka ve modellerdeki motosikletlerin vazgeçilmez parçaları arasında yer alan çantalar, alternatifli kullanım imkanı tanımaktadır. Özellikle güvenlik konusunda büyük bir öneme sahip olan kask çeşitleri, bu çantalarda arka kısımda rahatlıkla taşınabilmektedir. Böylece günlük olarak motosikletten farklı anlarda inilmek istendiğinde, motosiklet kaskını güven içerisinde arka çantada sağlanabilmektedir. Bunu üst düzey koruma ve güvenlik tasarımıyla sağlayan shad sh 37çanta çeşidi, rahat bir kullanım imkanı tanıyor. Tabii sadece kask değil, aynı zamanda motosiklet için kullanılan motosiklet pantolonu, ceket, eldiven ve diğer malzemeler de rahatlıkla yerleştirilmektedir. Geniş iç hacme sahip shad sh 37 çanta çeşidi, farklı eşyaların uzun veya kısa yolculuklarda güvenle taşınmasına fırsat vermektedir. Ayrıca şık tasarımı tüm motosiklet modelleri ve giysilere de özel bir uyum sunuyor.


 

Geniş Özellikleri Bulunan Shad 37 Arka Çanta Modeli


 

Sağladığı birçok özellik üzerinden motosiklet kullanıcılarına shad 37 arka çanta modeli geniş avantajlar sağlıyor. Her beğeniye hitap edecek ve farklı amaçlar altında kullanılacak nitelikteki bu özel ürün, birçok özelliğe sahip.


- 37 litrelik geniş kapasitesi ile her türlü eşyayı rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bir ayrıcalık sunmaktadır.


- 1 adet kask rahatlıkla yerleştirilmektedir.


- Alt tabla rahatça çıkarılabilir. Böylece kolaylıkla temizleme yapılabilir ve daha fazla eşya alımı sağlanabilir.


- Üründe bir aksesuar olarak ‘backrest’ tasarımı da yer almaktadır.


Çok uygun fiyatlarla bu özel shad sh 37 modelini sipariş verebilir ve rahatça kullanabilirsiniz.


 

Her Açıdan Konfor ve Kullanım Rahatlığı Sağlayan Shad 37 Arka Çanta


 

Motosikletler sağladığı sürüş keyfinin yanı sıra, bir yerden bir yere hızlı şekilde gitme imkanı tanımaktadır. Elde eden bu zamandan kazanç sayesinde farklı eşyalar da kolaylıkla değişik adreslere ulaşılabilmektedir. Tabii seyahat konusunda da eşyaları motosiklet kullanıcısının yanında taşınmasına fırsat verir. Bütün bu kolaylığı en iyi şekilde sunan shad sh 37 çanta modeli, dünya çapında en önemli marka dahilinde kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca basarak kilitleme sistemi çok daha kolay ve güvenilir bir kullanım şansı tanıyor. Bu elektronik yapı sayesinde gün içerisinde hızlıca eşyaları yerleştirebilir ya da alabilirsiniz. Tabii güçlü malzeme tasarımı sayesinde kolay kolay açılmaz. Böylece motosiklet bir yere park edildiğinde hırsızlardan etkin bir koruma elde edilebilmektedir. Ayrıca kolaylıkla el yorulmadan açılıp kapanabilen özelliği, shad 37 arka çanta ürünü daha ön plana çıkarıyor.


 

Hem Aksesuar Hem De Güvenlik Açısından Zengin Shad Sh 37 Çanta Modeli


 

Tasarımıyla göz dolduran ve teknolojik yapısıyla dikkatleri üzerine çeken shad sh 37 çantası, güvenliğin yanı sıra aksesuar olarak da hoş bir görünümü sağlıyor. Özellikle opsiyonel açıdan aksesuar olarak kullanılabilecek ledli ışık, gece karanlığında rahatça eşyaların yerleştirilmesine veya alınmasına fırsat tanıyor. Yine opsiyonel ‘backrest’ güzel bir aksesuar etkisi sağlamaktadır. Kilitleme sistemi ise üst düzey teknolojik yapı ile büyük güvenlik sağlıyor. Paslanmaz çelikten yapılmış tasarımı uzun yıllar, gün içerisinde defalarca açılıp kapanabilir, kilitlenebilir. Uygun fiyatı üzerinden hemen shad sh 37 çanta modelini sipariş verebilirsiniz.


 

Motosiklet Çeşitleri İle Uyumlu Shad 37 Arka Çantası


 

Motosikletlerin arka kısmında kullanılacak olan çanta modelleri, mutlaka uyumlu olmalıdır. Bunu sağlayacak olan shad 37 arka çantatasarımı, her konuda geniş ayrıcalıklarıyla rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle motosikletin dengesini bozmayacak ve sallantı yaratmayacak özel bir tasarıma sahiptir. Bir elin rahatlıkla girebileceği kadar açıklığı bulunur. Bu da motosiklet kullanıcısının farklı zamanlarda kolayca açıp kapatmasına fırsat verir. Siyah ve metalik tasarımı, ledli Işık eklentisi ve farklı noktalardaki estetik girinti çıkıntıları görsel olarak tarz bir etki de sunuyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.