Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Scoyco D-329 Dizlik Ve Dirseklik Seti

22-05-2019 16:56
Scoyco D-329 Dizlik Ve Dirseklik Seti

Motosiklet kullanıcıları için özel koruma imkanı sağlayan dizlik çeşitleri, değişik boyutlarda ve tasarımlarda üretilerek sunulmaktadır. Bazı ürünler ise standart tasarımla hazırlanır ve her kullanıcının kolaylıkla değerlendirmesine fırsat verir. Bu ürünlerden biri scoyco d-329 dizlik dirseklik set çeşididir. Hem dirsek kısımları hem de diz kapaklarını korumak için özel bir tasarım altında hazırlanmış bu ürün, kaliteli yapısıyla uzun ömürlü kullanım şansı vermektedir.


Özellikle yaşanabilecek olası kazalar karşısında ilk temas alan kısımlar arasında dirsek ve diz kapak kısımları gelir. Aynı şekilde insan fizyonomisi olarak en hassas bölümlerden de biridir. Nitekim olası problemler karşısında istenmeyen tehlikeli sonuçlar yaşanabilir. Bu sonuçları bertaraf etmek için mutlaka motosiklet dizlik dirseklik set halinde kullanmamız büyük öneme sahiptir.


Özel Tasarım Scoyco Motosiklet Dizlik Modeli


İnsan vücut yapısında dirsek ve diz kapak bölümlerinde, deri yüzeyi doğrudan kemik ile bütünleşmiş durumdadır. Bu sebepten dolayı yaşanabilecek bir temas karşısında yüksek bir risk potansiyeline sahiptir. Ancak günümüzde kaliteli malzeme yapısı ile hazırlanmış koruyucu ürünler, motosiklet severler için güvenli bir yolculuk imkanı tanımaktadır. Dünya çapında büyük bir beğeniye sahip olan scoyco motosiklet dizlik açısından, şu an en popüler olan ürünlere sahiptir. Yaşanabilecek olası darbelere karşı yüksek emici özelliğe sahip set sayesinde, dirsek ve diz kapak kısımlarını güvenliğe alabilirsiniz.


Scoyco D-329 Dizlik Dirseklik Set Özellikleri Nelerdir?


Motosiklet çeşitleri kullanışı kolay, özgürlük sunan ve zamandan kazanç elde ederek günlük işlerin tamamlamasına fırsat veren en özel araçlardır. Ancak risk açısından da güvenlik önlemlerinin alınması gerektiği araçlar arasındadır. Özellikle ister yere temas halinde ister farklı durumlarda yaşanacak darbelere karşı, mutlaka dirsek ve diz kapak bölümleri korunmaya alınmalıdır.


Yere düşüş anında öncelikle dirsekler ve diz kapakları savunma mekanizması olarak fizyonomik açıdan devreye girer. Bu bölümleri koruma altına almak demek, hasar riskini minimum seviye çekmek veya tamamen yok etmek anlamına gelir. Bu bağlamda scoyco d-329 dizlik dirseklik setolarak sunulan ürünleri farklı özellikleri ile güvenli şekilde kullanabilirsiniz.


- Sert plastik tasarım ile özel koruma imkânı sağlar.


- Yumuşak iç yüzeyi terleme yapmadan, rahatça kullanma fırsatı verir.


- Cırt cırtlı sabitleme bölümleri kolaylık sunar.


- Standart beden yapısı altında hazırlanmıştır.


- Esnek yapısı ile hiçbir rahatsızlık vermez.


Kaliteli Malzeme Yapısı İle Motosiklet Dizlik Dirseklik Seti


Kullanılması mutlaka büyük bir öneme sahip olan motosiklet dizlik dirseklik set çeşitleri kaliteli olmalıdır. Nitekim ani temaslarda darbe emici özelliğiyle çarpma etkisini yumuşatması gerekmektedir. Aynı zamanda uzun ömürlü bir yapı ile rahatlıkla kullanım şansı tanımaktadır. Bu konuda Scoyco markası bünyesinde değerlendirebileceğiniz bu dizlik ürününü, güvenli şekilde kullanabilirsiniz.


Her türlü hava koşuluna karşı dirençli olan tasarım, özellikle standart yapısıyla kolayca takılıp çıkarılmaktadır. Ayrıca gün içerisinde hareket ederken hiçbir rahatsızlık vermez; terleme yaratmaz ve kolaylıkla yıkayarak tertemiz kullanılabilir. Arazi şartlarında, şehir içi ve şehirler arası, engebeli yollar gibi birçok farklı yerde değerlendirilebilir.


Şık Görüntüsü İle Özel Scoyco Motosiklet Dizlik


Fiziksel açıdan sağladığı güvenlik, konfor ve kalite seçeneklerinin yanı sıra, şık tasarımıyla scoyco motosiklet dizlik modelini rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Tamamen siyah renk tasarımı üzerinden hazırlanmış bugün, görüntüsü ile diğer motosiklet giysilerinize kolaylıkla uyum sağlayabilir. Bir sorun yaşamadan gün içerisinde takabilir ve aynı kolaylıkla çıkarabilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla bu ürünü kategori üzerinden sipariş vermek suretiyle hemen elde edebilirsiniz. Farklı ödeme yöntemleri ile değerlendirebileceğiniz bu ürün, motosiklet keyfinizi daha güvenli hale getiriyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.