Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Rahat Bir Kullanım İçin Prosev Amk-16 Soft Dizlik

29-05-2019 15:35
Rahat Bir Kullanım İçin Prosev Amk-16 Soft Dizlik

Sportif tasarım ile rahatlıkla kullanım imkanı tanıyan prosev amk-16 dizlik modeli sayesinde, güvenli yolculuk gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında motosiklet kullanıcıları için özel bir rahatlık tanıyor. Nitekim soft, yani her kısmı yumuşak model tasarımı terleme yaratmadan, sıkmadan ve rahat hareket edilebilecek özelliği ile değerlendirilebilir. Ayrıca kaliteli malzeme yapısı uzun ömürlü bir kullanım şansı da tanımaktadır.

 

Prosev Amk 16 Motosiklet Dizliği


Titanlar Tasarımıyla Özel Motosiklet Dizliği


Ürün standart beden yapısı üzerinden hazırlanmış olarak sunulmuş durumdadır. Böylece motosiklet kullanıcıları prosev motosiklet dizlikmodelini ortak şekilde gün içerisinde rahatlıkla değerlendirebilir. Özellikle kolay takılıp çıkarma ayrıcalığı sayesinde, dilediğiniz zaman istediğiniz yerde bu motosiklet dizlik çeşidini güvenli şekilde kullanabilirsiniz.


Her Türlü Koşulda Özel Prosev Motosiklet Dizlik Modeli


Güvenlik motosikletler için her zaman en önemli unsurdur. Özellikle belirli kısımların mutlaka koruma altına alınması gerekir. Bunlar içerisinde en önemli bölümlerden biri diz kısımlarıdır. Diz kapakları belirli kıkırdak ve kemikten oluşmuş; özellikle deri ile temasta olan en ince bölümdür. Bu sebepten dolayı mutlaka yaşanabilecek olası tehlikelere karşı prosev amk-16 dizlik üzerinden güvene alabilirsiniz.


Motosiklet Soft Dizlik Model Özellikleri


Prosev bünyesinde güvenlik kullanabileceğiniz bu özel motosiklet soft dizlik farklı avantajlarıyla her açıdan kolaylık sunuyor.


- Yumuşak ve esnek iç yüzeye sahiptir.


- Koruma bölümü özel sert plastikten hazırlanmıştır.


- Cırt cırtlı bölümleri rahatlıkla değerlendirilebilir.


- Standart beden yapısı altında hazırlanmıştır.


Fiziksel etkilerinin yanı sıra prosev motosiklet dizlikmodelini görsel açıdan da oldukça şık tasarımlı üzerinden, keyifli şekilde değerlendirebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.