Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Prosev Hörgüçlü Motosiklet Montu ile Güvenli Sürüşler Sizleri Bekliyor

02-04-2019 09:53
Prosev Hörgüçlü Motosiklet Montu ile Güvenli Sürüşler Sizleri Bekliyor

Kaliteli tasarımı ile her konuda üstünlük tanıyan prosev hörgüçlü mont çeşidi, motosiklet kullanıcılarının ortak beğenisini taşıyor. Hem fiziksel hem de görsel açıdan tüm ihtiyacı karşılayan tasarım, özellikle dayanıklı kumaş yapısı sayesinde yaşanabilecek olası istemeyen sonuçlar için, vücudun farklı noktalarını koruma altına almaktadır.


 

Dış bölümündeki özel kısımları sırt, omuz, dirsek ve göğüs notalarında etkili bir koruma imkanı tanımaktadır. Su geçirmez özellikte olması farklı hava koşullarında yağışlara karşı etkili bir çözüm sunuyor. Yoğun kar veya yağmur gibi yağışlarda ıslanılmayı önleyen dış kabuğu ve iç astarı, motosiklet sürüşünü etkilemeden rahat bir kullanım fırsatı tanıyor. Çok uygun fiyatlarla bir özel prosev 18609 mont çeşidini sipariş verebilir; uzun ömürlü kullanım şansını yakalayabilirsiniz.


 

Özel Tasarım Prosev Hörgüçlü Montu


 

Farklı amaçlar altında motosiklet kullanıcıları için bu özel tasarım motosiklet montu güven içerisinde kullanılabilir. Dünya çapında önemli bir marka dahilinde hazırlanmış ürün, farklı özellikleri ile her ihtiyacı karşılayacak fiziksel ve görselliği sağlamaktadır.


- Kaliteli kumaş yapısı ile su geçirmez bir özellik tanır.


- Yumuşak iç astar yapısı hem kısa hem de uzun yolculuklarda maksimum seviyede konfor ve rahatlık sağlamaktadır.


- Özellikle ön ve arka kısmında bulunan hava tahliye kanalları, terlemeden, sıkmayacak şekilde motosiklet keyfini en yukarıya çıkarmaktadır.


- Farklı bölümlerindeki özel kısımları sayesinde ani darbeleri absorbe etme imkanı tanımaktadır.


- Değişik kısımlarındaki özel tasarımıyla prosev hörgüçlü mont çeşidi çizilmelere veya bunun gibi istenmeyen etkilere karşı vücudu koruma altına almaktadır.


 

Uzun Yollar Kullanılabilecek Özel Prosev 18609 Mont Çeşidi


 

Her konuda üstün özellikler taşıyan prosev 18609 hörgüçlü mont çeşidi, özel malzemeyle hazırlanması sayesinde uzun yıllar kullanım şansı vermektedir. Özel marka bünyesinde orijinal fermuarı, yıllarca en ufak bir sorun yaşanmadan rahatlıkla açılıp kapanma garantisi sunuyor. Arka kısmında ise pantolonla birleşecek yine özel fermuar tasarımı bulunmaktadır.


 

3M orijinal reflektör gece aydınlatma imkan tanıyarak, karşıdan gelen araçların motosikleti net şekilde görmesine olarak veriyor. Orijinal cep tasarımı prosev hörgüçlü mont üzerinde tamamen kullanışlı bir yapı sağlamaktadır. Böylece motosikletle yapılacak günlük işlerini kapsamında, kolaylıkla gerekli olan eşyalar cepten alınabilir veya yerleştirilebilir.


 

Her Bedene Uyum Sağlayacak Özel Prosev 18609 Montu


 

Farklı beden ve boylara göre tercih yapılabilecek prosev 18609 mont çeşitleri arasından seçip gerçekleştirilebilir. Tasarımı ile esnek, yumuşak ve konforlu olan bu özel mont, aynı zamanda belden sıkmalı kemer ayrıcalığı tanıyor. Böylece bu kaliteli ve özel motosiklet montu vücudu tam olarak sarmaktadır. Bu sayede yüksek hızla motosiklet sürüşü gerçekleştirilirken, rüzgardan etkilenme durumu minimum seviyeye çekilmektedir. Hem kadın hem de erkeklerin tercih edebilecekleri tasarıma sahip özel mont, sunduğu güvenlik ve konfor olanaklarıyla, her konuda bir adım öne çıkıyor.


 

Şık Tasarımı Sayesinde Keyifle Kullanılacak Prosev Hörgüçlü Montu


 

Sağladığı birbirinden değişik fiziksel koruma ve kontrol imkanının yanı sıra, prosev hörgüçlü mont çeşidi görsel açıdan da şık bir tasarım sunuyor. Siyah üzerine kırmızı çizgilerle karizmatik bir etki ortaya koyan prosev 18609 mont, her motosik severin ortak beğenisini karşılıyor. Farklı motosiklet modellerinin rengine ve tasarımına bağlı olarak özel bir uyum sunan mont çeşidi, harika bütünlük sağlamaktadır. Kendini birçok motorsiklet kullanıcısında kanıtlayan hörgüçlü mont uygun fiyatı ile de bir çok kullanıcı tarafından kolaylıkla satın alınabilir.


 

Görselliğin daha ön plana çıktığı bir araç olduğundan dolayı, motosikletler adına giyim büyük öneme sahiptir. Bunu en iyi şekilde karşılayacak tasarıma sahip olan bu özel ve kaliteli motosiklet montu çeşidini, çok uygun fiyatlarla güven içerisinde sipariş verebilirsiniz. Yeni nesil tasarım harikası bu montu uzun yıllar sonsuz şekilde kullanacaksınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.