Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Motul 3000 10W40 4 1 Litre Motosiklet Yağları

27-07-2019 12:21
Motul 3000 10W40 4 1 Litre Motosiklet Yağları

Sokaktaki dur-kalk motosikletler için özel olarak tasarlanan Motul 3000 10W40 4 1 Litre, konforla birlikte yüksek performans sağlamaktadır. Motorlardaki şanzıman aşınmalarını azaltıp, temizlik sağlamaktadır. Sabit hızda, kontak açmada ve debriyaj bağlantılarını optimize edebilmektedir. Motul 3000 motor yağı, kullanıcıların standartları düşünülerek en iyi şekilde tasarlanmış ve motosiklet ürünü olarak sunulmuştur.


Mükemmel Motosiklet Sürüşü İçin İdeal Bir Seçenek


Motul 3000, şehir içinde kullanılacak olan motosikletlerde mükemmel sürüş yeteneği sunmaktadır. Özellikle trafiğin kalabalık olması, sürekli dur kalk yapılmasını tetiklemektedir. Bu durumda motosiklet motorlarında bazı sorunlar meydana çıkarabilmektedir. Motul 3000 motosiklet yağları, motor performansının artmasına yardımcı olarak, sorunların engellenmesinde yardımcı görev görür.


Motorda Temizlik Sağlar


Motul 3000 motor yağı ve diğer Motul yağlarının tamamı, motosiklet üreticileri tarafından da tavsiye edilmektedir. Bunun ilk nedeni motor içinde ekonomi sağlama olarak bilinse de aslında motor temizliğini üst düzeyde gerçekleştirmesi diyebiliriz. Motul 3000 yağları, motorun ve şanzımanın aşınmasını azaltarak, yüksek ölçüde temizlik sağlar.

 

Şehir İçinde Tercihler Arasında Yer Alıyor


Şehir içinde kullanılan motosikletlerde, trafiğe bağlı olarak sürekli bir durma ve harekete geçme söz konusudur. Bu durumda motor yağlarının iyi seçilmesi gerekmektedir. Motul yağları tam olarak bu durumda motosikletler için ideal bir seçenek oluyor. Hemen her motosiklette kullanılabilen Motul 3000 motosiklet yağları, şehir içinde üstün performans için ideal bir çözümdür.


Kolay Sürüş


Yumuşak sürüş, esnek hareketlilik için ideal seçenekler arasında yer alan Motul yağları, bu alanda ideal performans için tercih edilebilir. Motorla olan uyumu sayesinde, kolay sürüşlerde aranan yağlar arasında yer alır. Peki, şehir içi, caddelerde tercih edilebilen Motul 3000 yağlarının özellikleri nelerdir?


Motul 3000 10W40 4 Zamanlı 1 Litre Motosiklet Yağı Özellikleri


- Dünya genelinde motosiklet yağı ve bakım ürünleri üretiminde lider konumda olan Motul 1853 tarihinden itibaren, Fransa'da faaliyetlerini sürdürmektedir.


- Motul 3000 motosiklet yağları; yol ve cadde motosikletlerinin yanında, ayrıca off-road trail motosikletlerde tercih edilebilir.


- Kuru veya ıslak debriyajlı motosikletleri, 4 samanlı motorlarda, egzoz içinde hava üflemeleri sistemine sahip motorlarında tercih edilebilir.

 

- Ayrıca scooter, ATV, moped ve katalitik konvertörleri bulunmayan motosikletlerde kullanılabilmektedir.

 

- Yarı sentetik veya tam sentetik ürünlerle karıştırılabilmektedir.


- Ambalajı 1 litredir.


- Öncelikli olarak üreticilerin tavsiyelerine kulak asarak yağ değişim işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanında kendi kişisel kullanımlarınız doğrultusunda, yağ değişim işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


- Jaso MA2 onayı ile ıslak olan debriyajlar da üstün kavramayı garantilemektedir.

 

- Viskozite: 10W40


- Onaylar: Jaso MA2


- Standart: SL / SJ / SH / API SG


- Motor koruma özellikleri geliştirilmiş, HC-TECH teknolojisiyle takviye edilip dişli ömürlerinin çok uzun olabilmesini sağlamıştır.

 

Motorlarda Uzun Ömür Sağlar


Motul 3000 motosiklet yağları, özel olarak geliştirilerek dişli ömürlerinin uzun ömürlü olmasında yardımcı olmaktadır. Şehir içi, yol motosikletlerinde yüksek performansın yanında maliyet dostu olarak karşımıza çıkıyor.


Büyük Markaların Tercihi

 

Motul yağlarının tamamı, lider motosiklet üreticilerinin her zaman ilk sıradaki tavsiyeleri arasındadır. Motul yağları, motosiklet motorunun ömrünü uzatır, maksimum verim alınmasını sağlar ve motorun daha temiz olmasında yardımcı olur. Büyük markaların her zaman ilk tercihleri arasında yer alan Motul 3000 ayrıca kullanıcıların da yüksek memnuniyet duydukları motosiklet yağları arasında yer alır.

 

Motul 3000 10W40 4 Zamanlı 1 Litre Motor Yağları hakkında fiyat bilgisi almak ve ürün özellikleri hakkında detaylı inceleme yapmak isterseniz, sayfamızdan bakabilirsiniz. Kalyoncu motor sizlere en uygun fiyatları kaliteyle birlikte sunuyor.

 

Motul 3000 1 litre motosiklet yağları tam sentetik motor yağ gereksinimi duymayan modeller için tam performans sağlamaktadır. Özellikle üstün debriyaj performansı ile kullanıcıların gözdesi olan bir madeni yağdır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.