Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Motosiklet Çanta Modellerine Kısa Bir Bakış

18-01-2019 11:48
Motosiklet Çanta Modellerine Kısa Bir Bakış

Motosikletlerde eşya taşıma işleminde çantaların yeri başkadır. Bu kategoride üretilen özel çanta modelleri, taşıma kolaylığı sağlıyor. Sadece ticari amaçlı kullanılmayan bu ürünler, genel anlamda tam bir ihtiyaçtır. Pizza çantası olarak kullanılan bagaj modellerinden heybe modellerine kadar birçok ürün satılmaktadır. Bu çanta modellerinin darbeye karşı dayanıklı olması da diğer önemli özelliklerinden biridir. Karbon ve sert plastikten üretilen arka bagaj çanta modelleri, renk seçeneklerine sahiptir. Heybe tasarımlı seçenekler, darbeye karşı dayanıklı olmanın yanı sıra nem ve olumsuz hava koşullarına karşı da dayanıklıdır.

 

 Arka Çanta Modelleri


 
 Karbon de sahip özelliklere sahip bu modeller, kilitlenebilir özelliklere sahiptir. Litre özelliklerine göre sınıflandırılan bu ürünler, motosiklete monte edilebilmektedir. Üst taşıma demiri ve sırt dayama demiri, motosiklet çanta kategorisinde pratik kullanım sağlamaktadır. Motosiklet Arka çanta modellerinde reflektör ve stop lambaları göze çarpmaktadır. Özel eşyaların taşınmasında en çok tercih edilen motosiklet çanta modelidir. Hassas eşyaların korunmasında maksimum koruma sağlar. Bazı modellerinde sökülebilme özelliği de mevcuttur. Bu özellik sayesinde içinde değerli eşya koymak isterseniz çantanız motorunuzda değil yanınız da olur. Basit bir şekilde sökülür yine kolay bir şekilde geri takılabilir.

 
Arka Çantalarda dikkat edilecek en büyük özelliklerden birisi de kaliteli ve sessiz olmasıdır. Kalitesiz ürünler yolda ses yapabilir ve sürüşünüzü olumsuz etkiler. Doğru litre seçimi yapılarak da ihtiyaçlar doğrultusunda içerisine ürün koyulabilir ve kullanılabilir. 

 

Motosiklet Bacak Çantaları


 
 Motosiklet kullanıcıları için özel tasarlanan pratik bacak çantaları, vücudu tam anlamı ile sarmaktadır. Fermuarlı ve cırtlı motosiklet çanta modelleri, özel olarak tasarlanmaktadır. Pratik çanta özelliği ile ayarlanabilir özelliklere sahiptir. Renk ve tasarım seçenekleri, motosikletin tasarımı ile uyumludur. Kadınlar ve erkekler için özel üretilmektedir. Fermuar ve çırtlı olan bu ürünler, etkili koruma sağlamaktadır.
 
Prosev Motosiklet bacak çantası
 

 Heybe Çantalar


 
 Geçmişi çok eskilere dayanan heybe tasarımları, motosikletlerde de kullanılıyor. Arka bölüme montajlanabilen motosiklet çantası, günlük hayatta kullanılabilmektedir. Kilitli üretilen ve nem izolasyon özelliğine sahip bu ürünler, arka bölümde sağa ve sola monte edilmektedir. Daha fazla malzeme alabilmektedir. İkili seçeneklerin yanı sıra üst kısımda üçüncü bir bölümü olan modeller de bulunabilmektedir. Hacim ve kullanım özellikleri bakımından motosiklet çantası geniş kullanım özelliklerine sahiptir. Kapak ve kilit sistemi güvenlidir. Özel eşyaları güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.
 
 
 Yemek Servis Çantası

 
 Profesyonel tasarım özellikleriyle özel tasarlanan yemek servis çantası, yemeğin hava almasını sağlayan sağlıklı ürünlerdir. Fermuar ve kilit sistemi ile kullanım problemi meydana getirmemektedir. Motosiklet çantası, yağmur, kar ve rüzgar gibi etkenlerden etkilenmemektedir. Isı yalıtımlı olan yemek çantası, özellikle yemekçilerin tercihidir. Nem yalıtımının yanı sıra ısı yalıtımı ile kullanım kalitesi sunan bu ürünler, renk seçeneklerine sahiptir. Siyah, kırmızı ve beyaz renk özellikleri, diğer aksesuarlarla uyumludur. 
 
 
Bel ve Sırt Çantaları

 
 Omuz çantaları gibi bu ürünler de vücudun yapısına göre tasarlanmaktadır. Motosiklet çantaları kategorisinde sürücünün taşıdığı bu ürünler, kemer özelliğine sahiptir. Kullanım kalitesi bakımından üst seviye kaliteye sahiptir. Özel kumaş seçenekleriyle ve deri malzemeyle üretilmektedir. Su geçirmeyen bu ürünlerimiz, ısı yalıtım özellikleriyle tercih edilmektedir. Tercih edilen kumaş ve malzemeler, dayanıklı özelliklere sahiptir. Estetik ve zarif özellikleriyle istediğiniz özellikler bir aradadır. Bu tip çantaları özellikleri dolayısıyla günlük kullanımlarda da çok rahat kullanabilirsiniz.
 
Scoyco Motosiklet sırt çantası
 
 
 Dört Mevsim Kullanım Özellikleri Tercih Ediliyor

 
 Pratik etkili ve kullanışlı olması nedeniyle bu ürünlerimiz, dört mevsim kullanılabilmektedir. Dört mevsim taşıma problemini ortadan kaldıran bu ürünler, sıcak ve soğuk havanın etkisini minimuma düşürüyor. Soğuğun ve çöl sıcakların etkisini ortadan kaldıran motosiklet çanta ürünleri, yağmurlu havalarda da problemsiz kullanılabilmektedir. Geniş ve kullanışlı özellikleriyle eczacılar, yemekçiler ve kargocular pratik bir şekilde kullanabilmektedir. Kilitli özelliklere sahip kargo çantalar, önemli evrakların korunmasında etkilidir. Kargo çantaların arka bölümlerinde bulunan fren lambaları, motosikletin arka bölümdeki tasarımlarıyla uyumludur. Reflektörler, gece fark edilmeyi sağlamaktadır. Gece trafiğinde güvenliği sağlayan reflektörler, uyumlu özelliklere sahiptir. Silinebilir ve temizlenebilir özelliklerin yanı sıra kir tutmayan yüzey özellikleri de bir arada bulunuyor. Ürünler standart özelliklere göre üretilmektedir.
 
Motosiklet çantaları yaz ve kış her zaman kullanabileceğiniz her türlü ihtiyaca cevap verebilecek olan motosiklet ekipmanları içerisindedir. Hem aracınız için hem kendiniz için hemde günlük işlerinizde ki kullandığınız veya yanınıza aldığınız herşeyi güvenle çantalar sayesinde yanınızda seyahat edebilirsiniz. Motosikletlerde kısıtlı taşıma alanları bulunmasından yada hiç bulunmamasından dolayı Motosiklet topcaseler özellikle uzun yolculuk yapan her kullanıcı için şarttır.
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.