Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mondial Znu 50 Nasıl Bir Motosiklet?

03-09-2019 09:03
Mondial Znu 50 Nasıl Bir Motosiklet?

Motosiklet tutkusuyla kavrulanlar için oldukça şık bir seçenek olan Mondial Znu 50 tasarımıyla göz dolduruyor. Çoğu motosiklet aşığı için kullanılabilir bir nitelik taşıyan Mondial Znu 50 öne çıkan özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kısa sürede yollarda sıklıkla gördüğümüz motosiklet modelleri arasındaki yerini almaya aday olarak öne çıkıyor.


Şimdiden, motosiklet sürüşünü, adeta nefes almak gibi görenler için vazgeçilmez modellerden olmayı başarmış gibi görünüyor. Göz alıcı ve zarif tasarımıyla dikkat çeken yeni 50 ZNU ile nostaljik yolculuğun zamanı geldi. Bu harika motosiklet B sınıfı ehliyetine sahip olanların vazgeçilmezi olacak.


Kullanım Avantajları Nelerdir?


Bilindiği üzere kullanılan taşıtların ödenmesi gereken bir motorlu taşıtlar vergisi vardır. Eğer Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden Muaf keyifli bir sürüş deneyimi yaşamak istiyorsanız sizin için mükemmel bir seçenek olacaktır. Bu özelliği Mondial znu 50 motosikletin kullanıcılarına sağladığı en önemli avantajlardan biridir. Euro 4 normlarına uygun yeni 50 ZNU motosiklet modeli, günlük yaşamınızın vazgeçilmezi olmaya aday.


Trafikte hep zamanında yetişmeniz gereken yerler varsa Mondial Znu 50 sizin için adeta bir kurtarıcı olacaktır. Bu sayede trafiğe takılmadan ve park yeri arma derdiyle karşılaşmazsınız. Tüm bunlar için ise Mondial Znu 50 ile sürüş keyfini tecrübe etmenin zamanı geldi.


Sahip Olduğu Teknik Özellikler


Özellikle de şehrin yoğun trafiğinde yeni bir sürüş deneyimi yaşamak isteyenleri sorduğu bir soru vardır. Mondial Znu 50 nasıl bir motosiklet? Bu sorunun cevabı ise motosiklet tutkunları için son derece heyecan verici niteliktedir. Trafikteki beklentilerinizin karşılığını verebilecek nitelikteki Mondial Znu 50 nasıl? İşte muhteşem teknik özellikleriyle Mondial Znu 50;


- Sıkıştırma Oranı: 10.5±0.2:1,


- Yağlama tipi; yağlama pompası,


- Otomatik şanzıman,


- Soğutma; Fanlı soğutma,


- Dingil mesafesi (mm): 1285,


- Ateşleme Tipi: ECU,


- Lastik ( Ön/Arka): 3.50-10 51J / 3.50-10 51J,


- Maksimum düzeydeki taşıma kapasitesi: 150,


- Motosikletin sahip olduğu ağırlık: 91 kg.


Mondial ZNU 50 Yakıt Tankı Kapasitesi Hakkında


Hızlı ve heyecan verici ulaşım denildiğinde akla ilke motosikletler gelmektedir. Motosiklet özellikle hız yapmak için yaşadığını düşünenlerin vazgeçilmezlerindendir. Ancak bir motosikletin hızı kadar gidebileceği maksimum mesafede önemlidir. Bu nedenle bir motosiklet tercihi yapılırken hem yakıt tüketimine hem de yakıt kapasitesine bakılır.


Özellikle de az yakıtla çok mesafe gidilebilmesinde yakıt tüketimi kadar önemli bir husus daha bulunmaktadır. Oda aracın yakıt tankının kapasitesidir. Her ne kadar bir ulaşım aracı ne kadar az yakıt tüketse de yakıt tankı önemlidir. 4.0±0.2 yakıt tankı kapasitesiyle Mondial Znu 50 sizin için mükemmel bir seçim olmayı bekliyor.


Mondial ZNU 50 Yorumları


Mondial znu 50 boyutları (UxGxY): 1890 x 880 x 1090 ölçülerindedir. Tek silindir ve 4 zamanlı motor tipi ile mükemmel bir motora sahiptir. Sahip olduğu maksimum tork 2.80 Nm at 6500 min-1'dir. Sahip olduğu maksimum güç ise 2.10 kw at 7500 min-1'dir. Sahip olduğu Silindir Çapı x Stork: 39.00 x 41.50'dir. Motor Hacmi: 49.6 olan Mondial Znu 50 yorum bakımından oldukça olumlu not almaktadır.


Eğer bir motosiklet alacaksanız öncelikle yorumlara bakmanız size fikir sahibi olmanız bakımından katkı sağlayacaktır. Bir motosiklet hakkında ne kadar fazla olumlu yorum varsa sizin de memnun kalma olasılığınız artacaktır. Bu bakımdan Mondial Znu 50 yorum önemlidir. Motosiklet hakkında yapılan yorum sayesinde insanların fikir sahibi olmaları kolaylaşır. Bu sayede bir tercih yapmak kolaylaşır ve yapılan tercihlerin mümkün olduğunca doğru olması söz konusudur.

 

Yedek parça olarak da ZNU 50 modeli mondialin diğer modelleri gibi Türkiye`nin dört bir yanındaki geniş yedek parça ağı ile Tüm tüketicilere hizmet vermektedir. Mondial yedek parça`nın uygun fiyatlı olması ile marka tercih nedeni olabilmektedir. Mondial 50 ZNU yedek parçaları da diğer modelleri gibi uygun ve bol seçenekleri ile hizmetinize sunulmaktadır.

 

Mondial ZNU özellikle son yıllarda yaygınlaşan ve rekabetin çok güçlü olduğu 50 cc sınıfında Retro tasarımı ile hem bayan hemde erkek motosiklet kullanıcılarına hitap ediyor. Rahat sürüş pozisyonu ile de yorulmadan şehir içi kullanımında sürücülerini gideceği yere ulaştırıyor. Otomobil ehliyeti ile de kullanılabilmesi en büyük artısı

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.