Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mondial Snappy 100 ile Ekonomik ve Pratik Sürüş Sağlayın

09-03-2019 09:24
Mondial Snappy 100 ile Ekonomik ve Pratik Sürüş Sağlayın

Profesyonel tasarım özellikleriyle tercih edilen Mondial Sfc, cup tarzı ürünlerine Sfc Snappy modellerini eklemiştir. Pratik özellikleriyle birinci sınıf olan bu motosiklet modeli 75 km hız yapabilmektedir. Ön kısımdaki ayak bölümü, kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


 

Scooter tarzı ön kısım aynı zamanda estetik bir görünüm meydana getirmiştir. Çekiş gücü, performans ve kullanım kalitesi bakımından profesyonel özelliklere sahiptir. Yakıt tasarrufu açısından diğer modellere göre farklı özelliklere sahiptir.


 

Motor Özellikleri


 

Pratik kullanım özelliğine sahip Mondial 100 Sfc Snapy 97 cc motor özelliğine sahiptir. 91 kg ağırlığa sahip bu tasarımlar, diğer modellere göre daha hafiftir. Kullanıcı için hafif motorlar avantajlı olur. Park ederken veya kaldırımdan inerken kolaylık sağlar. Ayrıca binici için de zorluk çıkarmaz. Pratik kullanım özelliğine sahip bu tasarımlar, Mondial 100 tarzının tutulan ürünleri arasında yer almaktadır.


 

Boyutları ve ağırlığı bakımından trafikte güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. 5.8 beygir gücüne sahip bu motosikletler, yarı otomatik vites özelliğine sahiptir. Gösterge bölümünde hız göstergesi ve yakıt göstergesi belirgin bir şekilde tasarlanmıştır. Şanzuman sisteminin otomatik olması, seri bir şekilde hızlanmasında etkilidir. Motordaki 6.4 nm tork özelliği, çekiş gücünü etkilemektedir. Yakıt besleme özelliği karbüratör sistemine bağlıdır.


 

Hava soğutmalı motor sistemi, motosiklet ağırlığına göre tasarlanmıştır. Tek silindirli hava soğutmalı bu modeller 4 viteslidir. 5.9 hp motor gücü çekiş özelliği bakımından yeterlidir. Ön ve arka fren sistemi kampana sistem özelliğine sahiptir. Ayrıca motor devir özelliği 8000 d/d’dir. Tek silindirli motorlara göre çekişi oldukça iyidir. Aerodinamik özellikleri kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


 

Ön teker ve arka teker arasındaki boşluk uyumlu özelliklere sahiptir. Lastikler ve orta kısımdaki ağırlık dengeli bir şekilde oluşturulmuştur. Far sistemi LED’li özelliklere sahiptir. Arka bölümdeki kırmızı fren lambası, sağ ve soldaki sinyal lambaları, akşam trafiğinde rahatlıkla fark edilmektedir. Elektrik sistemine bağlı aydınlatma sistemi yeni nesil kategorisindedir. Tasarım, motosiklet giysileri, elcikler, kask modelleri ve benzeri ürünlerle uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.

 

 Mondial 100 Sfc

Pratik ve Kullanışlı


 

Yaklaşık 100 km mesafede 2-2,5 litre yakıt tüketen Mondial Snapy, oldukça pratiktir. Çelik cant ve 17 inç lastik özelliğine sahiptir. Teleskopik süspansiyon ve çift amortisör özelliğine sahip bir tasarımdır. 110 cm yüksekliğe sahip bu tasarım kısa veya uzun herkes için uygun yüksekliğe sahiptir.


 

Uzunluğu 186 cm’dir. Genişliği ise 66 cm’dir. Bu boyutlar park için ve trafik için uygundur. Mondial Sfc Benzin deposu 3,8 litre almaktadır. Zincir sistemi, motordan aldığı gücü lastiklere iletmektedir. Ayrıca renk özellikleri de bu motosiklette bir araya gelmiştir. Silinebilir grenaj özelliği, diğer motosiklet aksesuarlarıyla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır.


 

Yedek Parça Özellikleri


 

Mondial 100 serisi yedek parça sorunu yaşamayan motosikletlerdendir. Mondial Snapy mondial yedek parça kategorisinde fren üst takım, kampana alt takım ve amortisör gibi parçalar satılmaktadır. Profesyonel özellikleriyle tercih edilen Mondial Sfc yedek parça seçenekleri, kullanım kalitesi bakımından birinci sınıf özelliklere sahiptir. Ayrıca sele, oturak bölümü, şanzuman, karbüratör ve benzeri parçalar da Mondial Snapy yedek parça kategorisinde satışa sunulmaktadır.


 

Ön kısımdaki, sağdaki ve soldaki grenaj parçaları yedek parça kategorisinde tercih edilmektedir. Online seçeneklerle bütün bu parçalar sipariş edilebilir. Gidon sistemi, gösterge sistemi ve ön ve arka lambalar, bu kategoride satın alınabilmektedir.


 

Güncel, etkili ve kullanışlı olması nedeniyle Mondial 100serisi aradığınız etkili özellikleri bir araya getirmektedir. Gösterge paneli, sele, ön grenaj bölümü ve arka grenaj bölümü, parça kategorisinde satılmaktadır. Performans açısından kategorisinde üst seviye özelliklerine sahiptir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.