Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mondial Motosiklet ile Dünden Bugüne

18-12-2018 14:11
Mondial Motosiklet ile Dünden Bugüne


Mondial markası Aydın`ın Nazilli İlçesinde Soğutma grubunda hizmet veren ve tam 137 ülkeye ihracaat gerçekleştiren Uğur Soğutma bünyesinde 2004 yılında kurulmuştur. O yıllarda Ülkemize uzak doğudan gelen marka ve model sayısı belki yüzlerceydi. Bu gelen yeni markalardan günümüze sadece bir elin parmağı kadar marka ulaşırken, birçoğu artık ülkemize gelmedi ve yedek parça temini de yapılamadı. Hal böyle olunca diğer markaları alan bir çok müşteri belki aracının çok küçük bir parçası yüzünden motorunu komple olarak hurdaya ayırdı.

 

Mondial motosiklet


Kurulduğu ilk yıldan bu yana %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan bir firma olup kullanıcılarına satış sonrasında sıkıntı çektirmeyen şikayeti en az olan firmaların başında gelmektedir. Aracı satın alırken ve kullanım esnasında her zaman ekonomik bir marka olan mondial motosiklet ülkemizdeki kullanıcıların hepsi tarafından çok sevilen ve bilinen bir markadır.

 

Gençlerin gözdesi Mondial

Mondial Drift


Mondial ürettiği modeller arasında özellikle 125 mh drift modeliyle bir çok gencin gönlünde taht kurmuştur. Yaklaşık 5 yıldan fazla bir süredir piyasada olan Drift modeli Mondial`in en çok satılan modelleri arasındadır. 2 yıldırda 150 cc modeli ile piyasada olan model yasaların getirmiş olduğu otomobil ehliyeti ile motosiklet kullanabilmek için özel olarak Mondial Minor modeli ile de kendinden oldukça fazla söz ettirmektedir.

 

Özgür ruhların modeli RX3i Evo
Mon


Yine Mondial modelleri arasında bulunan enduro modeli olan ve biraz daha üst gruba hitap eden model olan Mondial RX3i Evo. 250 cc lik tek silindirli bir motosiklet modeli olan araç, adına festivaller düzenlenen yüzlerce katılımcıyla gruplar oluşturulan bir modeldir. Enjeksiyonlu ve su soğutmalı olan model 2018 yılı itibariyle 2019 yılında ülkemizde de hayata geçirilecek olan Euro 4 standartlarına uygun hale getirildi.

 

Her zevke bir mondial scoter
 Mondial Revival 50

Vitesli grupların yanında mondial markası ile bulabileceğiniz bir çok çeşit scoter modelleri mevcuttur. Bayan ve erkek kullanımlarına uygun olan modellerin yanında her ruha hitap edebilecek, şehir içerisinde sizi trafik karmaşasından kurtaracak bir çok scoter modeline mondial markası ile ulaşabilirsiniz. Son yıllarda yaygınlaşan 50 cc segmentinde iki yıldır mondial Revival 50 cc modeli ile yok satan marka 2019 euro 4 normlarına uygun yeni modeller ile müşteri kitlesini daha da çoğaltacak.

 

Mondial yedek parça fiyatları


Marka kurulduğu ilk yıllardan bugüne bol ve ucuz yedek parça olarak hizmet vermeye başlamıştır. Hemen hemen her kullanıcının bileceği üzere mondial motosikletiniz var ise asla yedek parça sıkıntısı çekmezsiniz ve yedek parçayı çok ucuza satın alırsınız. Hemen hemen her modelinde ekonomik ve bol yedek parçası ile satış sonrasında da kullancının yanında olan marka mondial orijinal yedek parça olarak iddialı ve büyük bir depoya sahip.

 

Lider motosiklet markası mondial


Mondial motor sürekli olarak teknolojiyi takip eden, her yeniliği bütün modellerinde uygulayan her gün farklı bir model ile kullanıcıların karşısına çıkarak bilinirliği yüksek olan ve gönüllerde taht kuran markadır. Ülkemiz şartları göz önünde bulundurularak üretilen ve ithal edilen mondial motosikletler le yüzünüz hep gülecek.

 

Motosiklet alırken markasının mondial olmasına bakın


Bir motosiklet modeli almaya karar verdiğinizde mutlaka markasının Mondial Motosiklet olmasına dikkat edin. Her zevke her kullanıma hitap eden mondial motosikletleri ile her zaman yüzünüz gülecek satış sonrasında hem servis hizmetlerini hem de mondial orijinal yedek parça fiyatlarını beğenip güvenle keyfini yaşayacaksınız.

 

2020 Yılında En yeni ve En Çevreci modeller Geliyor


Ülkemizde 2019 yılı itibari ile zorunlu hale getirilen Euro 4 Düzenlemesi ile motosikletler köklü değişiklikler yapıldı. Euro 4 Normları hem yakıt hemde güvenliği tamamen değiştiriyor. Akaryakıtla çalışan her aracın olduğu gibi motosikletinde egzozundan çıkan zararlı gazları en aza indirmek ve doğaya en az zarar vermek için araçlarda bulunan karbüratör sistemleri iptal olurken yerine enjeksiyon sistemleri standart hale getirildi. Enjeksiyon sistemi ile birlikte yakıt tam olarak yanarak gaz salınımı en asgari seviyeye indirilmeye çalışılmıştır. Aslında bu değişim motosiklet kullanıcıları için de çok iyi bir özellik. Nedeni ise hem yakıttan tasarruf ederken, motorunuzdan da en verimli performansı alabiliceksiniz.


Bir diğer büyük değişiklik ise kombine fren sistemi yada ABS fren sisteminin Standart olarak sunulması. 250 cc ve altındaki motosikletlerde kombine fren sistemi standart sunulurken büyük hacimli motosikletlerde ise Abs fren sistemi standart olarak sunulmaktadır.


Mondial Motosiklet 2020 yılında üretmiş olduğu motosiklet modellerinde tamamen Euro 4 Standartlarına geçmiştir. Bu yıl alacağınız motosikletler artık Euro 4 normlarındaki motosiklet modelleridir. Bu istenilen standartlar ile hem sürücü güvenliği, hem trafik güvenliği ve hemde çevrenin korunmasında yardımcıdır. Diğer markalarda da bu zorunluluk ile ürettikleri motosiklet modellerini bu standartlara yükselteceklerdir. Şimdi sizlerde bu yeniliklerle hemen mondialle tanışın.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.