Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Modern ve Agresif Tasarımı ile CF Moto 150 NK Karşınızda

11-01-2019 15:04
Modern ve Agresif Tasarımı ile CF Moto 150 NK Karşınızda

Motosiklet dünyasının en şık ve en etkili ürünlerinden biri olan cf moto , performans özellikleri bakımından üst düzey bir tasarımdır. 149 cc motor hacmi ile kullanım kalitesi üst seviyededir. Yeterli motor hacmi, yakıt tasarrufu sağlamaktadır. 135 kg ağırlığındaki cf moto, motor hacmi ile uyumludur. Ağırlık ve taşıma kapasitesi, motor hacmi ile uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Motosiklet ayak sistemi, motosikletin ağırlığını taşıyacak kapasitede üretilmiştir.


 

CF Moto 150 ve Yakıt Tüketimi

 


 

Yakıt özelliği benzinli olan bu tasarım, yakıt tasarruflu özelliklere sahiptir. Tasarruflu özelliğinin yanı sıra performansı da oldukça iyidir. ECU (EFI) ateşleme tipine sahiptir. Şanzuman sistemi altı viteslidir. Bu özelliği ile maksimum hıza ulaşabilmektedir. Pratik vites sistemi, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Garantili satılan ve iki kişilik seçeneklerle satışa sunulan cf moto nk 150 ürünü, bu sektörde en çok tercih edilen tasarımlar içerisinde değerlendirilmektedir. Benzinli özellikleriyle tercih edilen cf moto 150, performans açısından benzer markalara göre üst seviyededir. Yol tutuşu, hız özellikleri ve fren kabiliyeti, bu kategoride oldukça önemlidir.

 

Cf Moto 150 nk


CF MOTO Uğur Motorlu Araçlar (UMA) Çatısı Altında

 

CF Moto Türkiye`deki kullanıcılar ile Mondial motosiklet gibi bir çok markayı çatısı altında bulunduran Uğur Motorlu araçlar sayesinde tanıştı. Bünyesinde bir çok kaliteli motosiklet markası bulunduran UMA Cf moto ile de Vitesli motosiklet grubunda 150 cc.`den 650 cc.ye kadar olan segmentteki açığı kapatmayı hedefliyor. Bayi`den servise kadar bütün CF Moto noktaları UMA tarafından kontrol edilmektedir.


Cf Moto Yedek Parça

 


 

Motosiklet kullanımını problemsiz bir şekilde gerçekleştirmek için yedek parça gereklidir. Yedek parça sorunu olan motosikletler kısa zamanda piyasadan kalkmaktadır. Cf moto yedek parça ihtiyacını karşılayan sitemiz, istediğiniz parçayı kolaylıkla adresinize göndermektedir. Sele, cant, kaporta bölümüne ait parçalar ve süspansiyon gibi birçok parça seçeneği bulunmaktadır. Motor parçaları elektrik sistemine ait parçalar da katalogta yer alıyor. Cf moto yedek parça kategorisinde gidon sistemine ait parçalar da bulunmaktadır. Diğer parça ve aksesuarlarla uyumlu birçok ürün bulunmaktadır. Gidon bölümüne ait elcikler, elcik koruma aparatları, far sistemi ve elektrik sistemi bu kategorinin ürünleri arasında yer almaktadır. Göstergeler, marş sistemi ve diğer bütün parçalar, pratik bir şekilde satın alınabilmektedir. Online kategoride istediğiniz bütün cf moto yedek parça kategorisinde temin edebilirsiniz.


 

Görsel Özellikler ve CF Moto 150

 


 

Motosiklet dünyasının en önemli konularından biri görsel özelliklerdir. Yan bölümler ve gidon tasarımı uyumludur. İki renk seçeneği oldukça şıktır. Metal yeşil ve siyahın mükemmel uyumunu bu üründe görebilirsiniz. Yan kısımlardaki korkuluk şeklindeki tasarımlar, can tasarımları ile etkileyici bir bütünlük oluşturmuştur. Depo üzerindeki ve ayak bölümündeki özel ayrıntılar, motosikletin görselliğini artırmıştır. Gidon ve far sistemindeki girinti ve çıkıntılar, sanatsal bir görsellik meydana getirmiştir. Çekici ve etkileyici mekanik görüntü, tasarımın modern bir hale gelmesinde etkili olmuştur. Motosiklet giysileri, kask, dizlik ve benzeri aksesuarlarla uyumlu özelliklere sahiptir.


 

Profesyonel Kullanıcıların Tercihi

 

 

 

Özel tasarım kategorisinde üretilen cf moto nk 150, sıvı soğutmalıdır. Su soğutma mekanizması ile performansı maksimuma çıkarmaktadır. Dört zamanlı olan bu tasarımlar, pratik kullanım özelliklerine sahiptir. Üstten tek eksantrikli özelliği ile tercih edilmektedir. 57 x 58.60 silindir özelliğine sahiptir. Yakıt enjeksiyon sistemi, yakıt performansında etkilidir. Cf moto nk 150 tasarımını profesyonel yapan diğer bir özellik elektrikli çalıştırma sistemine sahip olmasıdır. Elektrik üretimi ve akü sistemi, kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Altı vites özelliği ile yeterli hıza ulaşabilmektedir. Motordan oluşan gücü lastiklere ulaştırmak için zincir sistemi kullanılmaktadır. Boyut ve tekerler arası mesafe dengelidir. Kullanım kalitesini etkilemeyen ve performansı arttıran boyut özellikleri mevcuttur. Sele özellikleri ve yere olan mesafe kolay kullanım imkanı sağlamaktadır. Cf moto nk 150, ağırlık ve yakıt kapasitesi bakımından profesyonel bir tasarımdır. Park için tasarlanan motosiklet ayak sistemi, genel tasarımla uyumludur. Kolay şekilde açılan ayaklar, park esnasında güvenli kullanım özelliğine sahip tasarımlardır.


Aracınız hangi marka olursa olsun, mutlaka koruyucu ekipman kullanmanız hem can güvenliğiniz hemde yol emniyeti için mutlaka şarttır. Kaskınızı takarak Cf Moto 150 NK`nın kontağını çevirin ve güvenli yolculuklara tekerinizi döndürün.

 

CF Moto 150 NK Şık ve agresif tasarımı ile sokakların haylaz ve yakışlıklı çocuğu olarak tercih ediliyor. 150 NK kaliteli ve güçlü tasarımı ile rakiplerinden kolaylıkla ayrılırken, bütçesi uygun olan bütün kullanıcılara hitap eden bir model.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.