Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mitas Motosiklet Dış Lastikleri

03-04-2019 10:31
Mitas Motosiklet Dış Lastikleri

Motosikletler için kullanılan lastikler jantların ebatlarına ve genişliğine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Buna göre seçim yapılır ve uyumlu şekilde montajı gerçekleşir. Özellikle seçim yapılırken tasarım itibarıyla belli başlı kıstasların ele alınması büyük öneme sahiptir.


Bunların içerisinde özellikle mitas marka bünyesindeki dış lastik modellerinin sunduğu avantajlar özel bir ayrıcalık tanımaktadır.


- Üstün yol tutuşu


- Güvenlik


- Yakıt ekonomisi


- Konfor


Tüm bu etmenler motosiklet lastiklerinde öne çıkan avantajlardır. Böylece daha güvenilir ve rahat şekilde motosiklet kontrolü gerçekleştirilmektedir. Şehirler arası seyahat, şehir içi trafiklerde kullanım ve yüksek hıza çıkıldığı dönemlerde lastikler, kullanıcıya etkili bir kontrol imkanı tanımaktadır. Mutlaka doğru dış lastik seçimi bu noktada önemli bir unsur haline geliyor. Özel testlerden geçmiş ve kaliteli malzeme yapısıyla hazırlanan mitas lastik çeşitleri, motosiklet kullanıcıları en çok tercih ettiği seçeneklerin başında geliyor.


Güvenli Kullanım İmkanı Sağlayan Mitas Motosiklet Lastikleri


Özellikle yol tutuşu ve konforlu bir kullanım imkanı adına lastikler, motosikletin en önemli parçaları arasındadır. Sürüş esnasında darbe emici mitas motosiklet lastikleri, doğal bir süspansiyon özelliği sağlamaktadır.


Özellikle motosikletler viraja girerken yan yatarak daha rahat bir dönüş imkanı sağlanması için, kavisli tasarım altında hazırlanır. Lastik modelleri araba lastiklerine göre farklılık ortaya çıkarmaktadır. Bu özelliği sunan mitas lastikler, viraja girerken etkili bir yol tutuşu olanak tanır. Kavisli bölümdeki lastik yanakları dikkatli şekilde yola tutunur ve herhangi bir denge kaybı olasılığını bertaraf eder.


Bu da güvenlik açısından özellikle yüksek hızlara çıkıldığında çok büyük öneme sahiptir. Bunu üst düzey kalite ve güvenlik ile sağlayan mitas lastik çeşitleri, tasarım itibarıyla ergonomik bir yapı tanımaktadır. Böylece motosiklet kullanımı ister şehir içi ister şehir dışı olsun keyifli bir sürüş imkanı sunar.


Mitas Motosiklet Lastikleri Özellikleri


Sağladığı birçok farklı özellik ile mitas motosiklet lastikleri kullanıcıların vazgeçilmez markasıdır.


- Özel kalite tasarımı ve esnek yapısı, güçlü bir yol tutuş imkanı sağlar.


- Kolay kolay lastik inmediğinden dolayı yakıt konusunda güçlü bir ekonomik yapı sunar.


- Virajlarda ya da engebeli yollarda konforu elden bırakmaz.


- Özel tasarımı sayesinde dayanıklılık sağlar ve aerodinamik yapısı sayesinde motosiklet kontrolünü maksimum seviyeye taşır.


- Bütün farklı hava ve yol koşullarına karşı uyum sağlayan yüksek bir teknolojiye sahiptir.


- Görsel açıdan dış kısmındaki özel tasarımı ile güzel bir görünüm sunar.


Bütün bu özellikleri kapsamında motosiklet dış lastikleri güven içerisinde temin edebilirsiniz. Kaliteli malzeme yapısı, dayanıklı tasarımı ve uzun ömürlü yapısı ile her motosiklete uyum sağlayacak etkili bir kullanım olanağı verir. Motosikletin jant yapısına ve boyutlarına bağlı olarak, değişik ebatları dahilinde çok uygun fiyatlarla hemen sipariş verebilirsiniz.


Çok Uygun Fiyatlarla Mitas Lastikler


Motosiklet lastik fiyatları markasına, teknolojik tasarımına, ebatlarına, türüne ve yol koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Genel olarak silikon malzemeler, kauçuk ve petrol ürünlerinin bir araya getirilmesi ile kaliteli tasarım kapsamında üretimleri gerçekleştirilir. Önemli olan doğru test aşamalarından geçerek uzun ömürlü, güvenli ve konforlu bir kullanım imkanı sağlayacak lastikleri tercih etmektir.


Tasarımına bağlı olarak üzerinde birçok değişik özelliği bulunan mitas lastik modelleri arasından, dilediğiniz gibi tercih gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin lastiğin iç kısmında metal şeritleri bulunan ve kompozit tasarıma sahip modeller tercih edebilir. Yol tutuşu yüksek, güçlü yuvarlanma direnci, üst düzey dayanıklılık ve etkili iz uyumu gibi özellikleri dahilinde mitas motosiklet lastikleri her konuda motosiklet kullanıcısına büyük avantajlar getiriyor.


Böylece kullanım açısından etkili bir tasarım sağlayan lastikler, özellikle engebeli yollarda güçlü esneme payıyla, sağlam direnç sunarak rahatsızlık hissettirmez.


Zorlu Şartlar Altında Kolay Kullanım İmkanı Sağlayan Mitas Lastikleri


Zorlu koşullar ve uzun yollar söz konusu olduğu zaman mitas lastik çeşitleri en etkili çözümleri sağlamaktadır. Önemli Ar-ge çalışmalarıyla dikkatli şekilde hazırlanan lastikler, bütün farklı marka ve modeldeki motosikletler için özel kullanım imkanı vermektedir. Lastiğin değerini maksimum seviye çıkarmak adına önemli detaylarla hazırlanmış mitas lastik çeşitlerinde, aradığınız tüm özellikleri elde edebilirsiniz.


- Özel su kanalı sistemleri


- Dayanıklılık


- Her koşulda etkili esneme payı


- Isı direnci


Bütün bu etmenler motosiklet lastiklerinin dikkatli şekilde zorlayıcı testlerden geçerek elde etmesine fırsat verilmektedir. Böylece motosiklet kullanıcıları keyifli bir sürücü konforlu ve güvenli hale getirmektedir. Hıza ve yol koşullarına bağlı olarak değişik sınıflandırma altında hazırlanan lastikler, değişik özelliklere ve stillere sahiptir. Her ihtiyaca ve isteğe bağlı olarak seçim yapma imkanı sağlayan bu özel marka kapsamındaki lastikler, motosikletlerin performansını arttırırken ömrünü de uzatmaktadır.


Özel Mitas Motosiklet Lastik Çeşitleri


Motosiklet lastikleri kullanım alanlarına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Örneğin şehir içi değerlendirilecek lastikler çok amaçlı bir yapı sunar. Çakıllı ve düz asfaltlar, bozuk zeminler ya da engebeli, çukur yollarda etkili olmaktadır. Ayrıca mevsime göre yazlık ve kışlık olarak ayrılan farklı mitas motosiklet lastikleri de bulunmaktadır. Maksimum güvenlikte bir tutuş için kum, taşlık ve çakıl gibi birçok etmene karşı önemli direnç gösterecek esnek yapıya sahip lastikler ön plana çıkarılmalıdır.


Özel tahliye kanalları ve derin dişlere sahip olan bu büyük marka bünyesindeki kış lastikleri, sert koşullara karşı etkili kullanım imkanı tanımaktadır. Her türlü hava koşuluna karşı yol tutuşu, zengin ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlar üzerinden tercih imkanı sunuyor.


 En küçük cc.motosiklet modellerinden en büyük cc. motosiklet modellerine kadar bütün araçlar için üretim yapan mitas lastiklerini en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. 90 90 18 dış lastik olarak tubeless MC7 modelini tavsiye ederken 140/70-17 110/10-17 Dış lastik olarak da MC 50 modelini tavsiye etmekteyiz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.