Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kaliteli ve Ekonomik Bir CG Mondial Superboy

31-05-2019 14:10
Kaliteli ve Ekonomik Bir CG Mondial Superboy

Gençliğin yeni tutkusu olarak tabir edilen mondial superboy tasarım altındaki motosiklet, her açıdan keyifli bir sürüş imkanı tanıyor. Özellikle ergonomik yapısı ve estetik, şık tasarımıyla göz doldurmaktadır. Hem şehir içi ve şehirler arası kullanım için ideal olan ürün, özel tasarım yapısı sayesinde güvenliği ile maksimum seviyeye çıkarmış durumda.


Yol tutuşu, kavisli alanlarda rahat dönüş sağlayacak etkili tasarımı kontrolün daima motosiklet kullanıcısında kalmasına önemli bir olanak veriyor. Diğer yandan düşük yakıt tüketimi, yüksek performansı ve tatmin edici motor gücüne sahip olması, mondial superboy 150 ürününün çok fazla tercih edilmesindeki en önemli etmenler arasında yer alıyor.

 


Her Konuda Beğeni Toplayan Özellikleri Mondial Superboy 150


Üstün performansı ve mükemmel tarzıyla motosiklet kullanıcılarının oldukça beğendiği mondial superboy 150, ayrıca ergonomik yapısıyla konforlu ve keyifli bir sürüş imkanı tanıyor. Düşük yakıt tüketimini hem uzun hem de kısa yolculuklarda bütçeye yansıtan motosiklet, ideal ağırlığı ve kaliteli mühendislik tasarımı sayesinde dengeli bir kullanım sunuyor.


Özellikle sportif tarzı ve dikkat çekici görünümü bütün yolculukları eğlenceli bir seyahate dönüştürmektedir. Nitekim sağladığı fiziksel özelliklerin yanı sıra görsel açıdan, motosiklet severlerin ortak beğenisini kazanmış durumda. Nikelaj koruma kapaklı egzoz tasarımı sayesinde görsel açıdan şıklığı çok daha fazla artmaktadır. Diğer yandan standartlara uygun düşük emisyonlu egzoz tasarımına sahip olması, çevreye dost bir etki sunarken güvenliği her açıdan maksimum noktada tutmaktadır.


Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı Sağlayan Yeni Nesil Mondial Superboy


Dünyanın en önemli motosiklet markaları arasında yalan Mondial güvencesiyle tasarımı gerçekleştirilmiş bu ürün, her türlü kullanım açısından etkilidir. Şehir içi zamandan kazanç sağlarken trafiğe takılmadan ergonomik yapısıyla rahatlıkla değerlendirilebilir. Ayrıca uzun yolculuklarda yorgunluk yaratmadan motosiklet kullanıcısının keyifli bir sürüş elde etmesine fırsat tanıyor.


Ancak bütün bu özellikleri daha uzun ömürlü değerlendirebilmek adına mutlaka orijinal mondial superboy yedek parça ürünlerine yönelmek gerekmektedir. Farklı parçalara ihtiyaç duyduğunuzda kategori üzerinden çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Geniş bir yelpaze altında sunulmuş ürünler her bütçeye koruyan uygun fiyatlar sunuyor. Böylece orijinal ve kaliteli yedek parçalarla, motosikletinizin uyumlu şekilde daha uzun ömürlü olmasına fırsat verebilirsiniz.


Tatmin Edici Teknik Özellikleriyle Mondial Superboy


Her konuda motosiklet kullanıcısına rahat bir sürüş imkanı tanıyan mondial superboy, ayrıcalıklı ve yeni nesil teknik özellikleriyle göz dolduruyor. Karbüratör yakıt sistemi ve 5 vitesli/manuel şanzımanı bulunmaktadır. Maksimum güç ve tork, aynı zamanda istenilen nitelikteki motor hacmiyle yüksek bir performans yakalama imkanı elde edebilmektedir.


Tabii 151 kg kadar maksimum taşıma kapasitesi sayesinde herhangi bir sorun yaşanmadan keyifli bir yolculuk yapılabilir. Yakıt tankı kapasitesi, tekerlekler arasındaki mesafe, CDI ateşleme tipi ve kaliteli disk fren özellikleri sayesinde her konuda üstün özelliklere sahiptir. Tüm motosiklet severlerin farklı amaçlar altında ortak beğeni ile karşıladığı bu ürün, son dönemlerde oldukça fazla tercih ediliyor.


Şık Tasarımı İle Özel Tasarım Mondial Superboy

Farklı açılardan üstün özellikleriyle kullanıcı memnuniyeti sağlayan Mondial superboy ürünü, fiziksel şıklığı ile de özel dizayn altında büyük beğeni topluyor. Yeni nesil modern çağı yansıtan etkili dizaynı, farklı bölgelerindeki kavisli tasarımı ve değişik renkleri ile seçim imkanı tanımaktadır.


Bu kaliteli ürünü uzun ömürlü şekilde güvenle kullanabilmeniz için mondial yedek parça çeşitlerini kategori üzerinden temin edebilirsiniz. Hem mekanik akşam açısından hem de dış parçalar noktasında yedek ürünler orijinal yapı ile sizlere sunulmuş durumda. Çok uygun fiyatlarla tercih edebilir; motosikletin diğer parçaları ile senkronize şekilde montajını gerçekleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.