Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kaliteli Motosiklet Yedek Parçaları ve Özellikleri

12-02-2019 16:00
Kaliteli Motosiklet Yedek Parçaları ve Özellikleri
İlgili kategorilerde bulunan motosiklet yedek parça ürünleri her tip ve markadaki araca uygundur. Bunun yanı sıra her bütçeye uygun bir fiyat listesi de bulunmaktadır. Her motor yedek parça modelinin en ucuzdan en pahalıya giden bir ürün şablonu bulunmaktadır. Tamamı orijinal olan motor yedek parçaları motosikletlerin kullanım ve performans derecesini arttırmaktadır.

 
 Ürünlerin görsellerini incelemek mümkündür. Bunun yanı sıra ürün ve fiyat karşılaştırması yaparak ekonomik bir şekilde satın alınabilir. Türkiye'nin her yerine kargo gönderimi mevcuttur.  

 

Bujiler


 
 Bujiler motor yedek parça kategorisinde yer alan ilk ürünlerdir. Uyumlu markalar ürün görsellerinin altında yer alan bilgi kutusunda bulunmaktadır. Model tarihleri de yine müşterileri bilgilendirecek şekilde yazılmıştır.

 
 Bujilerin motor yedek parçaları arasında bir yıllık garanti süresine sahiptir. İthal olan bu ürünler tamamen denenmiş olup onaylıdır. OEM ürünü olan bu yedek parçalar motosikletlerin performansını direkt olarak ileri seviyelere taşır. Bu motosiklet yedek parça modelleri tamamen faturalı ürünlerdir. İlk bir hafta içerisinde koşulsuz şartsız iade edilebilir. Değişim için de ekstra bir ücret talep edilmemektedir. 

 

 Far ve Ampüller


 
 LED sinyalli farlar motor yedek parçaları kategorisinde uygun fiyatlarla yeni alıcılarını bekliyor. Güvenli parça arayışında olanlar bu farların CE onaylı olup olmadığına bakabilir. Yüksek teknoloji kullanılarak imal edilen bu far ve ampullerin garanti süreleri 2 yıllıktır.

 
 Sinyal lambalarının ön kısmı şeffaf olmaktadır. Bu nedenle her türde motosikletle ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Arka yüzeyi ise siyah ya da beyaz olabilmektedir. Çevre şartlarına karşı ekstra dirençli ve mukavemetlidir. Darbelere karşı da ekstra korunaklı olmasıyla biliniyor.

 
  Titreşimleri önleyen öz yapısı ile birlikte motosikletlerini yenilemek için uygun bir üründür. Bir diğer ürün seçeneği ise çakarlı ampullerdir. Bu ürünler de farlar gibi LED ışıklıdır. Alıcılar motor yedek parça kategorisine tıklayarak bu alandaki diğer modellere de göz gezdirebilir. Çift fonksiyonlu ön sinyal lambaları da bir başka örnektir.

 
Motosiklet Lastikleri
 

Motosiklet dış lastikleri aracınızın en önemli yedek parçalarından birisidir. Lastik her ne kadar yedek parça olarak bilinmese de sizi güvende tutacak parçalardan birisidir. Genellikle alt ve orta sınıf motosikletlerde fabrika üretimi olarak fiyatları uygun fakat, belirli standartlarda üretilmekte olup, araç satın alındığında genellikle daha kaliteli ve yol tutuşu daha yüksek lastikler ile değiştirilmektedir. Diş seviyesi üretim yılı gibi bir çok etken ile de  zamanla değişim yapılmaktadır. Motosiklet lastiği almadan önce mutlaka üretim yılı, hamur kalitesi, yol tutuşu gibi etkenleri araştırarak kaliteli bir lastik almanız sürüş emniyeti açısından çok önemlidir.

 
 Son derece dayanıklı olan bu yedek parçalar da tamamen orijinaldir. Cam ve gövde birbirine yapıştırılmak suretiyle dayanıklı hale getirilmiştir. Çizilmelere ve darbelere karşı mukavemet gücü geliştirilmiştir. Bu yedek parçaların garanti süreleri de 1 yıl ile 2 yıl arasında değişkenlik göstermektedir. 

 
Motosiklet Aynaları


 
 Motosikletler için özel üretim olan ayna modelleri de bu kategoride yer alıyor. Sağ ve sol aynaların ayrı ayrı satıldığı ürünler oldukça ekonomiktir. Ancak ikili takımlar halinde satılan paketleri de mevcuttur.
 

  Modifiye olan bu aynalar katlanabilir olma özelliğine sahiptir. Özel kılıfı ve ambalajı ile birlikte her şehre en geç iki gün içerisinde gönderilmektedir. Kurulumunun nasıl yapılacağına dair kullanım kılavuzu da ürün paketinde yer alıyor. Ters dişten oluşan aparatları da ücrete dahil olmaktadır. En sık tercih edilen renkleri arasında siyah ve gri yer almaktadır. Ancak farklı renklerdeki aynaları da motosiklet yedek parça kategorisinde bulmak mümkün.
 

 
Motosikletler için yine özel imalat olan kör nokta aynaları da bu katalogda yer alıyor. Henüz yeni bir ürün olmasına rağmen birçok yedek parça mağazasının satış listesinde yer alıyor. Bu aynalar da OEM kapsamında üretilmekte ve servis edilmektedir.
 
 

Mekanik Motor Parçaları
 
Motosiklet yedek parça deyince akla genellikle mekanik parçalar gelmektedir. Motosikletler de ve diğer akaryakıt ile çalışan bütün taşıtlarda en büyük yükü mekanik parçalar çekmektedir. Sürekli olarak çalışan ve sürekli olarak aşınan bu parçalar her zaman orjinal olarak yenisi ile değiştirilmelidir. Gerek değişimi zor olsa, gerek de alım ve bakım maaliyetleri yüksek olduğu için orjinal parça kullanarak ikinci bir işçiliğe tekrar para vermeyin.
 

 Motosikletlere Dair Diğer Yedek Parçalar 
 
 
 Diğer yedek parçalar debriyaj, fren ekipmanları ve diğer başlıkları altında sunulmaktadır. Bu ürünlerin siparişi için telefon kullanılabilir. İnternet sitesi üzerinden de pratik bir şekilde sipariş vermek mümkündür. Her motosiklet türüne ve tipine göre yedek parçalar stoklarda mevcuttur. Aracınız için size gerekli olan yedek parçaları önceden tespit edip yada ihtiyacınız olan yedek parça belli ise her zaman için markanıza ait orjinal yedek parçaları kullanmanız gereklidir. Bazı modeller de yada markalarda belirli bir üretim yılını dolduran modeller için orjinal yedek parça temini yapılmaz iken, muadil yada yan sanayi olarak adlandırabileceğimiz parçalar her zaman bulunmaktadır. Bu tip parçaları seçerken alımdan önce mutlaka aracınıza uyumlu olup olmadığını teyit ediniz. Yan sanayi parçalarda da kalite kalite olduğundan her zaman bilinen markaları ve firmaları tercih etmeniz size sorun ve kalite problemi yaşatmayacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.