Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Honda`nın Eskimeyen Minik Scoteri Today 50

11-03-2019 14:04
Honda`nın Eskimeyen Minik Scoteri Today 50

Motosiklet ehliyeti gerektirmeyen motosiklet kategorisinde Honda Today seçenekleri ön plandadır. B ehliyeti ile rahatlıkla kullanılabilir. Vergiden muaf olan bu motorlar 50 cc özelliğine sahiptir. Ayrıca trafik sigortasından da muaftır.


Sempatik ve kullanışlı olan bu tasarımlar, şehir içi için idealdir. Dağıtıcıların en çok tercih ettiği tasarımdır. Honda markasının en çok satılan modellerinden biridir. 100 km’de 1,5-2,25 litre yakıt tüketimi gerçekleştirmektedir.


Motor Özellikleri Nelerdir? 1- Motor sistemi hava soğutmalıdır. Hareket halinde esen rüzgar motoru soğutmaktadır. Honda Today motor bölümündeki gözenekler soğutma işlemini gerçekleştirmektedir.


2- Ayrıca dört zamanlı motor özelliğine sahiptir.


3- OHV tek silindirli motor tasarımı ile çok az yakıt tüketmektedir. Bu tasarımın en önemli özelliği yakıtta cimri olmasıdır. Bu özelliğinden dolayı dağıtım sektörü en çok bu modeli tercih ediyor.


4- Motor hacmi 49 cc’dir. Motor hacminin küçük olmasına karşılık kasası hafiftir. Seri kullanım özelliğine sahiptir. Park için tasarlanan ayaklar, kolay açılmaktadır. Hafif olması nedeniyle park sorunu yaşanmamaktadır.


5- Karbüratör yakıt sistemi ile çalışmaktadır.


6- 8000 d/d devir özelliğine sahiptir.


7- Motor tork özelliği 3,6 nm’dir.


8- Ateşleme elektrikle gerçekleşiyor. Elektronik avanslı elektrik sistemi farları da besliyor. Led özelliği ile yeni nesil far özellikleri bir aradadır.


9- Otomatik şanzuman özelliğine sahiptir. Profesyonel tasarım özelliğine sahip bir modeldir.


10- Motorun hareket gücünü kayışlarla lastiğe taşımaktadır. Kayış yıprandığında değiştirilebilir.


11- 169.5 cm uzunluğu ile oldukça kısadır. Yoğun trafikte rahatlıkla kullanılabilir. Park sorunu meydana getirmemektedir. Dar sokaklarda rahat bir şekilde kullanılabilir.


12- 63 cm genişlik ile sınıfının en dar gidon özelliğine sahiptir. Araçların arasından güvenle geçebilirsiniz. Gidon kısmının hafif olması ve sürücüye ağırlık yapmaması kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


13- 103 cm yüksekliği ile kolay kullanım özelliğine sahiptir. Bacak boşluğu ve hafif özelliği ile oldukça seridir. Bacak boşluğu kış aylarında bacakların üşümesini engeller.


14- Tekerler arası mesafe 118 cm’dir.


15- Yerden yüksekliği 11 cm’dir.


16- Sele yüksekliği 69.5 cm’dir.


17- Benzin deposu 5 litre benzin almaktadır. Depo kapasitesi yeterli özelliklere sahiptir. Şehir içi için idealdir.


18- Üç kollu alaşım jant seçenekleri çeliktir.


19- Teleskopik çatal ön süspansiyon özelliğine sahiptir. Arka süspansiyon ise tek amortisörlü arka çatal özelliğine sahiptir.


20- Fren sistemi kampanadır. Gidon üstü sistemden kontrol edilmektedir.


21- Klasik görünüm özelliği ile oldukça şirindir.


22- Gümüş, mavi ve kırmızı renk özelliği ile satışa çıkarılıyor.


23- Son olarak 71 kg ağırlığındadır. Motorun gücüne göre kasası da oldukça hafiftir. Honda Today yedek parça seçenekleri online satın alınabilir.


Seri Kullanım Özelliğine Sahiptir

Ayak bölümünün boş olması kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Özellikle in-bin yapmak çok pratiktir. Yuvarlak nostaljik ön farı ile oldukça şirin bir görüntüye sahiptir. Arka bölümdeki fren farkları da göz kamaştırıyor. Kullanım kalitesi bakımından üst seviyede bir tasarımdır. Türkiye’de en çok tercih edilen scooter tarzı motosiklettir. Honda Today yedek parça seçeneklerini kolaylıkla tedarik edebilirsiniz. Kalitesiyle ve pratik özelliğiyle tercih edilmektedir.


Yedek Parça Problemi Bulunmuyor


Türkiye genelinde yedek parça konusuna Honda sorun yaşamıyor. Today 50 yedek parça kategorisinde aradığınız bütün ürünleri online satın alma seçenekleriyle sipariş edebilirsiniz. Kayış, amortisör, kampana, disk ve üst fren aksamları sipariş edilebilir.


Gidon, gidon grenajı, farlar, sinyaller de bu kategoridedir. Today 50 yedek parça kategorisinde motor parçaları da satın alınabilir. Vites sistemi ve aydınlatma sistemi de motosiklet yedek parça kategorisinde satın alınabilir.


50 cc sınıfı artık Honda Today gibi kaliteli ve sağlam bir motor haricinde genellikle çinli rakiplerinin elinde. Ülkemize artık ithal edilmediği için kaliteli bir 50 cc model maalesef yok. Honda gibi kaliteli bir marka 50 cc Scoter modelini yeniden üretmeye başlasa piyasadaki bir çok modeli sallayacak güce sahip.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.