Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Honda Cb 125 E Commuter Motosiklet

14-05-2019 12:16
Honda Cb 125 E Commuter Motosiklet

Özellikle hem güç açısından hem de benzin konusunda ekonomik bir imkan sunan honda cb 125 e, piyasanın en çok tercih edilen motosikletleri arasına girmiş durumda. Büyük bir tasarruf imkanı sağlayan, sorunsuz kullanım imkanı veren motosiklet, Honda güvencesi ile kullanıcıların huzuruna sunuldu.


En çok da şehirler arası yolculuk yapmak isteyenler için ayrıcalıklı bir yakıt tasarrufu sağlayan motosiklet, kaliteli malzeme yapısıyla dayanıklılık sunuyor. Böylece fiyat açısından çok daha uygun bütçelerle bu motosiklete sahip olabilir; keyifli bir sürüşün tadını çıkarabilirsiniz. Nitekim sakin kullanım noktasında 100 kilometre başına 2 litre düşen ayrıcalığı, motosiklet kullanıcılarının çok fazla ilgisini çekiyor.


Honda Cb 125 E Motosikleti Özellikleri


Her açıdan ayrıcalıklı olanaklar tanıyan honda cb 125 e motosikleti, kullanıcıların ortak beğenisini kazanmış durumda. Öncelikle tasarruf sağladığı yakıt fırsatı, şehir içi veya şehirler arası kullanım açısından bütçeyi korumaktadır. Aynı zamanda performans ve motor gücü açısından da önemli ayrıcalıklar tanıyor.


- Yakıt tüketimi 90 km hız sabitiyle yaklaşık olarak 2.3 litre kadar harcamaktadır.


- 125 cc silindire sahiptir.


- Yaklaşık olarak 130 kilogram ağırlığındadır.


- 100 km kadar hıza çıkma kapasitesine sahiptir.


- Ergonomik yapısıyla rahat bir kullanım imkanı tanımaktadır.


- Özel gösterge paneli hem gece hem de gündüz rahat takip etme imkanı verir.


Her açıdan üstün özelliklere sahip olan bu kaliteli motosiklet, tüm motosiklet severlerin ilgisini çeken ortak modeller arasında gelmektedir.


Güvenli Sürüş İmkanı İçi Honda Cb 125 E


Özellikle motosikletler adına güvenli ve konforlu kullanım büyük öneme sahiptir. Bu konuda honda cb 125 e modeli, özel dizayn tasarım ile her açıdan rahat bir kullanım şansı tanımaktadır. Özellikle dengeli yapısı yüksek hızlarda motosiklet kontrolünün rahatlıkla yakalanmasına fırsat veriyor. Ayrıca rahat sele kısmı ve ergonomik yapısı uzun yolculuklarda sıkıntı yaşanmadan sürüş fırsatı vermektedir.


Honda güvencesi altında her ne kadar kaliteli malzeme yapısıyla hazırlansa dahi; farklı zamanlarda mutlaka yedek parçaya ihtiyaç duyulur. Bu yüzden orijinal tasarım da hazırlanmış honda cb 125 e yedek parça ürünlerini değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Bu sayede motorun ömrünü daha fazla uzatabilir; orijinal yedek parçaları ile ürünü orijinal diğer parçalarını sekronize hale getirebilirsiniz.


Her Açıdan Tasarruf Sağlayan Özel Honda Motosiklet


Konforlu ve güvenli bir kullanım imkanının yanı sıra honda cb 125 e motosikleti ayrıca yüksek bir performans sağlamaktadır. Motosikletin en önemli ayrıcalığı şüphesiz önemli bir yakıt tasarrufu vermesidir. Sorunsuz şekilde şehir içi ve şehirler arası kullanım şansı tanıyan ürün, cebi korudyan ucuz fiyatlı sürüş imkanı veriyor. Honda güvencesinde kaliteli tasarım ile üretimi gerçekleştirilen motosiklet, şehir içi zamandan kazanç sağlamak için birebir tasarıma sahiptir. En zorlu ve engebeli alanlardan geçebilecek ergonomik yapıya sahip motosiklet, ayrıca trafiğe takılmadan güvenli geçiş şansı veriyor. Yedek parça fiyatları da uygun olan modelde kronik bir hata veya arıza bulunmamaktadır. Bu yönleri ile sahiplerinin yüzlerini güldürmektedir.


Kaliteli Yedek Parçalarla Uzun Ömürlü Kullanım İmkanı


Hangi motosiklet modeli olursa olsun yedek parçalar daima ihtiyaçtır. Ancak burada önemli olan güvenilir yedek parça ürünlerini tercih etmektir. Böylece motosikletin ömrüne uzatabilir; aynı yüksek performansı elde etme şansını yakalayabilirsiniz. Dünya çapında motosiklet konusunda en önemli marka olan Honda bünyesindeki motosiklet için, kategori üzerinden farklı yedek parça ürünlerini güvenle temin edebilirsiniz.


Hem mekanik aksam açısından hem de dış parça konusunda orijinal ve uyumlu ürünler tercih etmeniz mümkün. Bu sayede seçim yapabileceğiniz zengin honda cb 125 e yedek parça çeşitleriyle motosikletinizin dayanıklılığını koruyabilirsiniz. Çok uygun fiyatlarla geniş yelpaze eşliğinde eklenmiş kategori bünyesinden alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.