Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Gençlerin Gözdesi Mondial 125 MH Drift

01-02-2019 11:45
Gençlerin Gözdesi Mondial 125 MH Drift

Mondial motosikletin en uzun soluklu üretmiş olduğu, profesyonel tasarım özellikleriyle göz kamaştıran Mondial 125 mh Drift serisi, touring kategorisindedir. Touring ‘gezmek’ anlamına gelir. Gezinti için bu motosikletler ideal özelliklere sahiptir. Yaz ve kış aylarında güvenli kullanım için tasarlanmıştır. Mondial 125 mh Drift modelli, yağmurda ve karlı havada problemsiz ve güvenli bir şekilde kullanılmaktadır. B sınıfı ehliyet ile kullanılmaktadır.

 

 

Motor Özellikleri

 

 

Kasa özelliğine göre tasarlanan motor sistemi 135 cc özelliğine sahiptir. Tek silindirli olan motor sistemi 12.7 bg özelliğine sahiptir. Çekiş gücü gayet iyi olan 125 mh Drift motor sistemi, 10.5 nm tork özelliğine sahiptir. 9000 d/d özelliğine sahiptir. 110 km hız kapasitesiyle birinci sınıf özelliklere sahiptir.

 

 

Elektrik sistemi ile çalışan motosiklet el ve ayak marş sistemine sahiptir. Benzinli özelliğe sahiptir. Ateşleme sistemi elektriklidir. Akü sistemi ve şarj sistemi, elektrik sisteminin ana merkezini oluşturmaktadır. Motor sistemi hava soğutmalıdır. Yani motosiklet hareket anında rüzgarın etkisiyle motoru soğutmaktadır.

 

Mondial 125 mh drift

 

Vites Özellikleri ve Boyutları

 

 

Vites özellikleri manuel olan Mondial serisi, beş vites özelliğine sahiptir. Vites kontrolü gidon bölümünden yapılabilmektedir. Hareket özelliğini zincirden almaktadır. Zincir sistemi motor ve vites sistemi ile uyumludur.

 

 

100 kilometrede 16,5 litre yakıt özelliğine sahiptir. Benzinli olan Mondial 125 MH Drift emsallerine göre oldukça güçlü özelliklere sahiptir. 198 cm uzunluk özelliği, park ve benzeri kategorilerde kolaylık sağlamaktadır. 71 cm genişlik özelliği ile araçların arasından sorunsuz bir şekilde geçebilmektedir.

 

105 cm yükseklik özelliği ile motosiklet kullanım problemi yaşanmamaktadır. 129 kg ağırlığı ile sürücü için problem teşkil etmemektedir. Kullanım kolaylığı sağlayan ve sürüş keyfi sunan bu modeller, motosiklet kategorisinin profesyonel tasarımlarıdır. Kullanım kalitesi bakımından birinci sınıf özelliklere sahiptir.

 

 

Fren, Süspansiyon ve Lastik Özellikleri

 

 

Arka fren kampana özelliğine sahiptir. Ön fren ise disk özelliğine sahiptir. Teleskopik ön süspansiyon, sürüş esnasında sarsıntıyı önlemektedir. Arka süspansiyon ise gaz dolumlu Unı-track sistem özelliğine sahiptir. Lastik ebatları 18 inç özelliğine sahiptir.

 

 

Lastiklerin girintileri ve dişleri, dönüş, fren ve hareket kabiliyetine göre tasarlanmıştır. Sürüş esnasında güvenliğin sağlanması için lastik dişleri özel bir şekilde tasarlanmıştır. Arka lastik genişliği 9 cm’dir. Kesit oranı %90’dır. Güvenlik açısından yeterli özelliklere sahiptir. Mondial 125 MH Drift lastik tasarımları, profesyonel kullanıcılar için özel tasarlanmıştır. Asfaltta kullanılmak üzere üretilmiştir.

 

 

Diğer Özellikler

 

 

Motosiklet kategorisinde profesyonel özelliklere sahip olan Mondial Drift, EURO III kategorisinde bir motosiklettir. Mondial Drift yedek parça kategorisinde, granaj, gidon, üst fren sistemi ve alt fren sistemi gibi parçalar tedarik edilebilmektedir. Bu kategoride gerekli bütün parçalar kolaylıkla satın alınabilmektedir.

 

 

Online satın alma seçenekleriyle bütün parçalar tedarik edilebilir. Motor parçaları, şanzuman parçaları ve diğer bütün parçalar Mondial Drift yedek parça kategorisinde kolaylıkla satın alınabilmektedir. Kullanım kalitesi bakımından birinci sınıf özelliklere sahiptir.

 

 

Yolcu tutamağı ve yolcu ayağı parçaları kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Sürücünün ve arkadaki yolcunun güvenliği ön planda tutulmuştur. Motosiklet ayak bölümü, park problemini ortadan kaldırmaktadır. Yakıt, devir ve hız göstergesi üst bölümdeki gösterge bölümünde bir arada bulunmaktadır. Aydınlatma özellikleri far grubunda halojen ampüle sahiptir. Stop lambası ise led aydınlatmalıdır. 125 cc modelinde sinyallerde normal ampüllü olarak tasarlanmış 150 cc modelinde ise sinyaller ledli olarak üretilmiştir.

 

 

Arka bölümde kırmızı fren ışıkları, sağ ve sol göstergeler özel tasarlanmıştır. Ön kısımda ise ön far sistemi sağ ve sol sinyal sistemi ile birlikte tasarlanmıştır. Grenaj özellikleri de genel anlamda uyumlu özelliklere sahiptir. Profesyonel kullanım özelliğine sahip bu motosiklet tasarımı, estetik görünüm özelliğine sahiptir. Temizlenebilir grenaj bölümü, diğer aksesuarlarla uyumludur. Mondial Drift yedek parça kategorisinde aradığınız bütün seçenekleri online kategoride satın alabilirsiniz. Aradığınız parçaları istediğiniz zaman adresinize sipariş edebilirsiniz.

 

Mondial yedek parça

 2018 Yılı sonundan itibaren Euro 4 Standartlarının zorunlu hale getirilmesiyle birlikte her model de olduğu gibi drift modelinde de köklü değişiklikler yapıldı. Ağustos ayı ilk çeyreğinde bayiler de satışı sunulmasını planlanan ve tamami ile Euro 4 standartlarına uyan drift modelinin sadece ismi aynı kaldı diyebiliriz. Baştan aşağı yenilenen ve modern hale getirilen model hakkında detaylı bilgiler yeni modelin piyasaya çıkmasından sonra paylaşılacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.