Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Eskimeyen Efsane CG Honda Titan

20-03-2019 09:52
Eskimeyen Efsane CG Honda Titan

Honda teknolojisinin etkili tasarımlarından biri olan Honda Titan 125 serisi, Japon teknolojisini yansıtıyor. Sağlam ve kullanışlı özellikleriyle motosiklet severlerin en çok tercih ettiği ürünler içerisinde yer alıyor. Bir çok parçası ülkemizde Gerçek Yerli Üretim olarak üretilip ülkemizde pazarlanmıştır.

 

 

 Honda Titan 125 Motor Özelliği


Üstten depolu tasarımlar içerisinde pratik özellikleriyle göz dolduran Honda Titan 125, 124.10 cc özelliğine sahiptir. Motor silindir hacmi, motorun en önemli özelliğidir. Tek silindir özelliğine sahip motor aksamı 5 vitestir. Vites özelliği, motosikletin hız kapasitesini artırmaktadır. Seri ve atak olan bu tasarım, benzer ürünlere göre kullanışlıdır.


Yakıt tasarrufunda birinci sınıf özelliklere sahiptir. 10.86 hp motor gücü, 9.8 nm tork özelliğine sahiptir. Profesyonel kullanım özelliğine sahip Honda Titan 125 tasarımları, Honda tasarımları içerisinde en çok tercih edilen ürünler içerisinde gösterilmektedir. 105 km maksimum hıza ulaşan motor, oldukça ataktır.


Hızlı ve pratik olan bu tasarımlar 114 kg ağırlık özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde, park ve taşıma problemi meydana gelmemektedir. Ayrıca 78 cm sele yüksekliği, standart özelliklere sahiptir. Dört mevsim sorunsuz bir şekilde kullanılan bu tasarımlar, Honda dünyasının pratik ürünleri arasında yer almaktadır.


Honda Titan 125 Motor, Fren ve Lastik Özellikleri


Yakıt Tankı depo hacmi 13.5 litredir. Bu özelliği ile şehirler arası yolculuk için yeterlidir. 100 km’de 2-2,5 litre yakıt tüketen tasarım, oldukça ekonomik bir tasarımdır. Şehir içi dağıtım işlerinde tercih edilen bir tasarımdır. 


Küçük, hafif ve atak olması nedeniyle yakıt tüketimi de oldukça uygundur. Honda Titan, emsallerine göre çok dayanıklıdır. Özellikli ilk modeller çok tutulmuştur. Seri özelliklere sahip Honda Titan, dört mevsim kaliteli kullanım özelliğine sahip tasarımlardır.


Fren sistemi ön ve arka fren de tambur fren kullanılmıştır. 2000 Yılında Brezilyadan ithal edilen Titan Deluxe ve Titan EL modellerinde ön de disk arkada ise yine tambur fren olarak revize edilmiştir. Üst fren sistemi ve alt fren sistemi bulunmaktadır. Ön fren disk özelliği 240 mm’dir. Arka fren sistemi ise 130 mm kampana sistemi şeklinde tasarlanmıştır. Honda Titan, üst fren ve alt fren sistemine sahiptir. Üst fren sistemi gidon sistemi ile uyumludur. Elcik bölümünden kontrol edilmektedir.


Ön lastik ve arka lastik ebatları farklıdır. Kaliteli kullanım özelliğine sahip bu tasarımlar ön lastik ebatları 2.75-18’dir. Arka lastik ebatları ise 90/90-18’dir. Dönüşlerde ve fren fonksiyonlarında lastik tutuşu oldukça iyidir.


Km, yakıt ve saat göstergesi gibi göstergeler gidon sisteminde yer alıyor. Emsallerine göre küçük, çevik ve atak olan bu tasarım, 2004 yılından sonra Türkiye`deki fabrika kapatılarak Brezilya üretimine geçti. Parça kategorisinde herhangi bir problem yaşanmamaktadır.


Yedek Parça Dünyası ile Tanışın


Titan, Honda markasının en iyi ürünlerinden biridir. Hafif ve çevik olmasının yanı sıra çok az yakıt harcaması, popüler olmasında önemli rol oynamıştır. Üstten depolu olan bu tasarımlar, dağıtım kategorisinde tercih edilen tasarımlardır. Honda Titan 125 yedek parça kategorisinde motor parçaları, şanzıman parçaları ve fren parçaları satışa sunulmaktadır.


Üst fren sistemi, alt fren sistemi, gidon sistemi ve göstergeler, online parça kategorisinde satışa sunulan ürünlerdir. Elektrik ateşleme sistemine sahip bu tasarımlar tek silindir özelliğine sahiptir. Hava soğutmalı motor sistemi, zincir çekme gücü ile uyumludur. Motosiklet zincir çekme gücü ile hareket kabiliyeti kazanmaktadır.


Pratik özellikleriyle tercih edilen bu tasarımlarda grenaj parçaları satışa sunulmaktadır. Honda Titan 125 yedek parça dünyasında grenaj bölümüne ait parçalar kolaylıkla satın alınabilmektedir.



Jant, lastik ve diğer lastik parçaları da online satın alınabilir. Online kargo ve satın alma seçenekleriyle siteden istediğiniz parçayı hemen satın alabilirsiniz. Honda Titan 125 yedek parça kategorisinde aradığınız bütün parçaları ve diğer honda motor yedek parçalarını sitemizde kolaylıkla temin edebilirsiniz.


 

Uzun yıllar ülkemizde de üretilen Titan modelleri bir zamanlar kuryelerin gözbebeği idi. Halen bir çok modelden daha sağlam vaziyette olan model şuanda yollardadır. Güncel modellere nazaran güçlü sağlam ve pratik bir model olan Titan, basit ve temel özellikleri ile kendini kanıtlamış bir modeldir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.