Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En İyi Korumaya Sahip Yazlık Motosiklet Botu Scoyco Mt-015

30-05-2019 15:11
En İyi Korumaya Sahip  Yazlık Motosiklet Botu Scoyco Mt-015

Motosiklet kullanırken her türlü koruma ürünleri büyük öneme sahiptir. Özellikle başta kask çeşitleri olmak üzere, farklı giysiler her türlü yol şartlarında değerlendirilmelidir. Bu koruyucu ürün çeşitlerinin arasında en önemli etmenlerden biri de bot modelleridir. Mutlaka kaliteli malzeme yapısında olması gereken bu ürünler motosikleti çalıştırırken, kullanırken ya da durma anında tüm sürtünmelere ve darbelere karşı kullanışlı bir yapı sunmalıdır.


Özellikle yazlık motosiklet botu çeşitleri fazla sıkmamalı ve terleme yaşatmamalıdır. Aynı zamanda görsel olarak da şık bir tasarım sunması gereken yazlık bot modelleri, bu önemli marka dahilinde seçim yapılabilir. Şu an motosiklet severlerin en çok tercih ettiği tasarımlar arasında scoyco mt-015 yazlık motosiklet botu geliyor. Hem sunulan fiziksel ayrıcalıklar hem de görsel olarak sağladığı şıklık üzerinden kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda.


Scoyco Mt-015 Yazlık Motosiklet Botu Özellikleri


Motosiklet sürerken değerlendirilecek olan motosiklet botu, mutlaka her konuda kaliteli bir yapı sunmalı ve rahatça kullanım imkanı vermelidir. Scoyco markası bünyesinde sunulmuş olan bu güzel yazlık bot, farklı özellikleri ile kullanıcılara keyifle değerlendirme imkanı vermektedir.


- İtalyan tarzı şık görünüm


- Deri malzeme yapısı


- Farklı kısımlarındaki sert koruma tasarımı


- Rahatlıkla giyilip çıkarılması için özel yapışkan ve bağcık bölümleri


Her açıdan rahat bir kullanım imkanı tanıyan bu özel ürün, ayrıca 40 numara ile başlayarak 46 numaraya kadar seçim şansı vermektedir.


Yaz Aylarında Kullanabilecek Özel Bot


Yaz ayları insanların motosiklet kullanımını en fazla değerlendirdiği mevsimdir. Bu sebepten dolayı özellikle hem şehir içi hem de şehirler arası kullanılacak yazlık motosiklet botu büyük öneme sahip olur. Özellikle taban kısmı kauçuk tasarım altında sağlam bir yapı oluşturmalıdır. Çünkü sıcak havalarda herhangi bir kıvılcım ve sürtünme noktasında, uzun ömürlü bir yapı sağlaması gerekir. Ayrıca sıcaklardan etkilenmeden özel hava alma yapısı bulunmalıdır.


Scoyco marka altında özel olarak hazırlanmış bu botu güven içerisinde değerlendirebilirsiniz. Her türlü motosiklet giysisine uyumlu şekilde kullanım imkanı tanıyan bu ürün, yaz aylarında sıkıntı yaşatmadan değerlendirme fırsatı veriyor. Özellikle uzun yollarda şehirler arası seyahat gerçekleştirirken, herhangi bir sıkıntı yaşatmaz. Sıcak havalarda özel havalandırma bölümleri sayesinde ayaklar nefes alır. Sağlam taban yapısı ise motosiklet sürücüsünün ayağını ağrıtmadan pedal bölümünü kullanma imkanı vermektedir. Korumaları standartlara uygun ve kalitelidir.


Özel Koruma Kısımlarıyla Scoyco Mt-015 Yazlık Motosiklet Botu


Motosiklet kullanırken özellikle güvenlik açısından bot çeşitleri büyük öneme sahiptir. Mutlaka botun farklı kısımlarında özel koruma tasarımlarının olması gerekir. Bu konuda deri kalitesiyle özel yapı altında hazırlanmış scoyco mt-015 yazlık motosiklet botu, motosiklet sürücüsünün ayaklarını güvenli şekilde korumaktadır. Bilek bölümünden ayak ucuna kadar değişik kısımlarındaki koruma aparatları, farklı darbelere karşı özel bir önlem almalıdır. Böylece yaşanabilecek olası kazalara karşı sürtünmeleri, kötü darbeleri ve ayağın bir yere sıkışması kapsamında koruma imkanı tanır. Özellikle parmak ucu ve topuk kısımlarındaki bölüm, maksimum koruma olanağı veriyor. 


Şık Tasarımıyla Özel Motosiklet Botu


Sağladığı fiziksel özelliklerinin yanı sıra, Scoyco marka motosiklet botu görsel olarak da oldukça estetik bir tasarım vaat ediyor. Tüm motosiklet kullanıcılarının ortak şekilde beğeneceği siyah tasarım altında hatırlamış bu ürün, sportif bir görünüme sahiptir. Hem yapışkanlı hem de bağcıklı özelliği sayesinde ayrıca güzel bir görünüm veriyor. Siyah tasarım üzerine hazırlanmış bot kısa model yapısı altında sunulmaktadır. Yaz ve bahar günlerinde yağmurdan korumak için bot kılıfı kullanarak botunuzun su almasının önüne geçebilirsiniz.

 

Hemen kategori üzerinden farklı ayak numaralarına bağlı olarak, çok uygun fiyatlarla güven içerisinde sipariş verebilirsiniz. Yazlık bir model olan MT-015 bot sıcaklarda dahi sizi rahatsız etmeden motorunuzu kullanmaya yardımcı olacak ve topuk bölgenizden ayak parmaklarınıza kadar olan kısımları koruyacaktır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.