Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Dünya`nın 3. Büyük Motosiklet Üreticisi Bajaj Motosiklet

22-12-2018 12:55
Dünya`nın 3. Büyük Motosiklet Üreticisi Bajaj Motosiklet
Bajaj Motosiklet 29 Kasım 1945 yılında Bachraj Trading Corporation Private Limited ismiyle kurularak motosiklet alanında faaliyetlerine start vermiştir. 1948 yılında İtalyan Vespa firmasından iki ve üç tekerlekli araç ithal ederek Hindistan`da Distribütör olarak yer aldı.


Firma 1959 yılında araç üretimi için gerekli belgeleri alarak Firma ismini Bajaj Auto Private Ltd olarak değiştirdi.

 
10 yıl gibi kısa bir süre içerisinde yani 1969 yılında firma 1.000.000`uncu scoter modelini imal etti. Şirket tek başına kuruluşunun 26.yılında üç tekerlekli Bajaj modelini tanıttı ve bağımsız olarak üretime geçti.


Bajaj kısa süreler içerisinde doğduğu topraklarda milyonlarca üretim yaparak başarıya ulaştı ve global bir marka haline geldi. Şuan da Bajaj Auto olarak Dünya`nın 3.büyük motosiklet üretici konumundadır. 


2013 Yılında Ülkemizde Kuralkan Bilişim Otomotiv San. ve Dış. Tic. A.Ş. ile ortaklık imzalayarak ülkemiz topraklarında da Bajaj Markası yerini almıştır. Bajaj Motosikletleri Hindistan`da üretilmekte olup hazır halde kasalarla Ülkemize ithal edilmektedir. Bütün modelleri yasalarımızın istediği Euro 4 Normlarına tam uyumludur.


Kısa sürede yüksek satış adetlerine ulaşarak her kesimden bilinen ve tercih edilen bir marka haline gelmiştir. İlk yıllarda ülkemize gelen fakat EURO 4 uyumu bulunmadığı için 2 yıl kadar satışı yapılan Bajaj Discover 125 modeli çift bujili ve 4 subaplı bir model olarak, en az yakıt ile en çok yıl giden motosiklet olarak tanıtılmıştı. Daha Sonra 150 F ve 150 S modelleri ile piyasalar da yerini almıştır. 
Bajaj Discover 125 ST

Bajaj Pulsar 200 NS


Hala günümüzde de satışı devam eden ve ilk piyasaya çıktığı günlerde çok merak edilen ve yüksek satış adetlerine çok kısa bir sürede ulaşan Pulsar 200 NS modeli de o günden bu güne küçük değişiklikler ile halen satışına devam edilmektedir. 

 

Pulsar 200 cc silindir hacmi, dünyanın ilk 3 bujili motosiklet modeliydi. 2015 yılında küçük değişiklikler ile ithalatına tam gaz devam edildi. Bayilerde Pulsar modeli yok sattı. Bir çok müşteri motor için aylarca sıra bekledi. 

 
Tüm Modelleri ile EURO 4 Uyumlu


2017 Tarihi itibariyle Bajaj EURO 4 Normlarına geçerek bütün modellerinde Euro 4 standartları ile birlikte ABS standart hale getirildi. Euro4 uyumu olmayan modellerin ithalatı bitirildi.


Bajaj Motosikletlerde yedek parça kalitesi oldukça yüksek olduğundan uzun yıllar ve yüksek kilometrelere kadar sorunsuzca kullanabileceğiniz nadir motosikletler arasında. Aracınızı ilk aldığınız günden itibaren bakımlarında ve her ihtiyaç duyduğunuzda mutlaka Bajaj Orijinal Yedek Parçaları kullanarak kalitesinden, performansından ve güvenliğinden ödün vermezsiniz. 
 

Bajaj her dönem ARGE çalışmalarına önem vererek piyasanın bütün ihtiyaçlarına cevap verebilen bir firma olarak her geçen gün daha da büyümektedir.

 
Son yıllarda artan motosiklet fiyatları ile alım gücü düşerken Bajaj ve Kuralkan fiyatları oldukça dengeli tutarak kaliteli bir motosikleti ulaşılamaz değil herkesin sahip olabileceği bir araç olarak tutmayı başardı. Özellikle Pulsar 200 NS modeli ile ülkemizin her yerinde sevilen ve tercih edilen bir motosiklet olmasının sebebi de kaliteli ve uygun fiyatlı olmasıdır. Özellikle Pandemi dolayısı ile insanların motosikleti daha çok tercih etmesi motosiklet satışlarını artırırken, Bajaj markası daha çok tercih edilmeye başlandı. Uygun fiyat, az yakıt tüketimi ve ucuz yedek parça fiyatları ile kullanıcılarının yüzünü güldürmektedir.

 
Bajaj Markası altındaki bütün yedek parçalar uygun fiyat ve yüksek kullanım ömrü ile öne çıkmaktadır. Bajaj Yedek Parçaları Mavi kutulu ve pembe etiketli olarak kuralkan firması tarafından Hindistan`dan ithal edilmektedir. En uygun fiyatlar ve yetkili bayi olarak firmamızı tercih edebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.