Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

CF Moto Yedek Parçası Almak Artık Çok Kolay

13-06-2019 18:08
CF Moto Yedek Parçası Almak Artık Çok Kolay

Her bütçeye uygun cf moto yedek parça ürünleri birçok farklı kategoriye ayrılarak alıcıların beğenisine sunuluyor. Online platformlarda yapılan alışverişlerde yüzde otuza varan indirimlerden faydalanmak da mümkün. Türkiye'nin her şehrine ve ilçesine hızlı teslimat parolasıyla gönderilen ambalajların içerisinde garanti belgeleri de yer almaktadır.


CF Motorunuz için Orjinal Yedek Parçalar


Aracınızın üstün ve yüksek performansı için cf moto orjinal yedek parça ürünleri sadece yetkili bayiler tarafından satışı yapılmaktadır.  Cf markası sadece kendine has özel motosiklet modelleri üretmektedir. Bu nedenle yan sanayi ve farklı araçlara ait parçalar CF markasına uyum sağlamaz ve takılan ürünler maalesef randumanlı çalışmaz ve aracınıza zarar verir. Bu nedenle her zaman yetkili satıcılar da satılan orjinal yedek parça ihtiyacınızı karşılayın.


Her Bütçeye Uygun Mekanik Parçalar

 

Son derece uygun fiyatlara sahip olan mekanik parçalar cf moto orjinal yedek parça ürünlerinin bir diğer kategorisinde yer almaktadır. Motosikletlerin olmazsa olmaz parçaları arasında gösterilen bu mekanik ürünlerin garanti süreleri ise 1 ile 2 yıl arasında değişiyor. Silindir kapakları, arka dişli civata setleri ve bir bütün halinde satılan arka varyatör parçaları kapıda ödeme imkanlarından faydalanılarak da temin edilebilir.


Piston setleri ve balata setleri de bu kategorinin en çok satan diğer parçaları arasında bulunuyor. İsteyenler ürün görsellerini inceleyebilir ve ''hemen al'' kısmına tıklayarak yeni ürünlerinin sahibi olabilir. Mekanik parçalar arasında yer alan alternatif ürünler sırasıyla; katalizörlü silindir üst kapakları, yağ pompaları, hava filtre elemanları ve motor bujileridir. Her biri tamamen orijinal olup motosiklet sahiplerinin tüm taleplerini karşılamaktadır.

 

Yağ Çeşitleri

 

Litrelik olarak satılan motor yağları özel şişeleri ile birlikte verilen adreslere gönderiliyor. Yükse performans içeren bu yağlar, yarı sentetik olma özelliği de taşıyor. 4 zamanlı olan bu yağlar 10 W / 40 özelliklerini taşıyor.


1 litrelik olan şişelerin dışında alıcılar tarafından daha ekonomik bulunan 2 ve 3 litrelik ürünler de satın alınabilir. Zincir spreyleri için de aynı kategoriyi ziyaret etmek ve burada yer alan ürünlere hızlıca göz atmak mümkün. Öğlene kadar verilen siparişlerde stokta olma durumuna göre aynı gün içerisinde kargo gönderimi gerçekleştirilmektedir.

 

Alternatif Motosiklet Yedek Parçaları

 

Alıcılara sunulan cf moto aksesuarları ve yedek parçaları bunlarla sınırlı değil. Stop lamba grupları ve fren aksamları da listelenen kategori ürünleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda debriyaj balataları, buji ve aküler de söz konusu listede alt alta sıralanan diğer ürünlerdir. Fren ve grenaj aksamı satın almak isteyen motosiklet sahipleri için de ek ürünler sıralanmaktadır. Her marka da olduğu gibi CF Moto sahipleri de araçları için Orjinal yedek parçaları tercih ederek aracının daha uzun ömürlü olmasını sağlarken, güvenliğini de üst sırada tutacaktır. 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.