Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Baştan Sona Yenilenen Bir Tutku Mondial Drift 125 L

19-09-2019 15:56
Baştan Sona Yenilenen Bir Tutku Mondial Drift 125 L

Son dönemlerde heyecan ve tutku arayanların vazgeçilmez motosiklet modelleri arasında mondial drift 125 l geliyor. Teknik özellikleri, görsel açıdan heybetli görünümü ve güçlü motor hacmi sayesinde her açıdan üstün olanaklar sağlamaktadır. Yakıt cimrisi olan bu özel motosiklet hem şehir içinde hem de şehirlerarası kullanım imkanı vermektedir. Daha teknolojik, daha ekonomik yakıtı ve uygun yedek parça seçenekleri ile bir adım önde olmasını sağlıyor.


Özel tasarımı ve kaliteli süspansiyon yapısı sayesinde zorlu arazi şartlarında rahatlıkla kullanım şansı tanıyor. Yani hem asfalt hem de engebeli yollarda güvenli şekilde bu motosikleti kullanmak mümkün. Motosiklet ayrıca mondial drift 125 l euro 4 olması sayesinde, yeni nesil geliştirilmiş motor gücü sunuyor. Böylece benzini dengeli şekilde kullanmakta ve sürekli aynı gücü her yol alanında sergileme imkanı vermektedir.


Mondial Drift 125 2019 Motosiklet Özellikleri


Her açıdan üstün olanaklar sağlayan ve keyifli bir sürüş imkanı sunan mondial drift 125 l, pek çok özelliğiyle motosiklet severlerin beğenisini topluyor. Trafikte sıkışmadan ve bunalmadan rahatlıkla hareket etme imkanı sağlayacak tasarımıyla, teknik özellikleri üzerinden pek çok ayrıcalık sunuyor.


 

  • Motor Tipi
    Tek Silindir, 4 Zamanli
     
    Motor Hacmi
    124 cm3
     
    Silindir Çapı x Strok
    56.50x49.60
     
    Sıkıştırma Oranı
    9.5±0.1 : 1
     
    Yakıt Sistemi : Enjeksiyon
     
    Maksimum Güç
    8.0kW at 9000min-1
     
    Maksimum Tork
    9.0Nm at 7500min-1
     
    Ateşleme Tipi
    ECU
     
    Şanzıman : 5 Vites
     
    Boyutlar (UxGxY)
    1930x766x1082

     
    Yakıt Tankı Kapasitesi
    16.0±0.5
     
    Ağırlık
    130
     
    Frenler Ön/Arka
    (CBS) Disk / Disk Kombine Fren Sistemi 
     
    Tekerlek Ölçüsü Ön
     
    Tekerlek Ölçüsü Arka
     
    Debriyaj Tipi : Yağlı Tip
     
    Soğutma : Hava Soğutma
     
    Frenleme Metodu:
  • Ön Disk
  • Arka Disk
  • CBS Kombine Fren Sistemi
  •  
    Lastik ( Ön/Arka)
    90/90-17 / 130/70-17
     
    Dingil Mesafesi (mm)
    1310
     
    Yağlama Tipi
    Yağ Pompası
     

 


Bu gibi daha pek çok özelliği eşliğinde yolculuğunuzu mondial drift 125 l euro 4 ile çok daha keyifli hale getirebilirsiniz.


Mondial Drift 125 L Yedek Parçalar


Motosiklet kullanırken en önemli etmenler arasında yedek parçalar gelir. Her ne kadar Mondial gibi önemli bir marka kapsamında bu kaliteli motosiklet modeli kullanılsa dahi, belirli zamanlarda mutlaka yedek parçaya ihtiyaç duyulur. Önemli olan orijinal mondial drift 125 2019 yedek parça kullanımı gerçekleştirmektir. Böylece motosikletin kendi parçaları ile uyum sağlayacak kaliteli ürünleri değerlendirmek mümkün. Bu da motosikletin ömrünü uzatmakta ve aynı güçlü performansı yakalama şansı vermektedir.


Hem mekanik bölümleri hem de farklı parçaları konusunda değerlendirebileceğiniz pek çok mondial drift 125 L yedek parça ürünü kategori bünyesinde sizleri bekliyor. Çok uygun fiyatlar üzerinden güvenle sipariş verebilir; kendiniz ya da uzmana danışarak parçaların montajını sağlayabilirsiniz.


Mondial Drift 125 L, sporcu ruhunu yansıtan çekici bir tasarıma sahip. Agresif hatlar, modern far tasarımı ve zarif detaylar, motosiklete dikkat çekici bir görünüm kazandırıyor. Yenilenen renk seçenekleriyle kişisel tarzınızı yansıtma imkanı sunan Drift 125 L, motosiklet tutkunlarının kalbini kazanacak kadar çarpıcı.

Motor ve Performans

Drift 125 L, güçlü ve verimli bir motorla donatılmıştır. 124.6 cc'lik hava soğutmalı, tek silindirli motor, maksimum güç ve tork değerleriyle sürücüye performans ve heyecan dolu bir sürüş deneyimi sunar. Güncellenen egzoz sistemi, hem performansı artırırken hem de çevre dostu olmayı sağlar.

Konfor ve Kullanılabilirlik

Mondial Drift 125 L, sürücü konforunu ön planda tutacak şekilde tasarlanmıştır. Rahat sele yapısı, ergonomik sürüş pozisyonu ve kullanıcı dostu kontroller, uzun yolculuklarda bile yorgunluğu en aza indirir. Ayrıca, güçlü fren sistemi ve stabil şasi yapısı, güvenli bir sürüş deneyimi sağlar.

Teknoloji ve Donanım

Drift 125 L, modern teknolojilerle donatılmıştır. Dijital gösterge paneli, hız göstergesi, yakıt seviyesi göstergesi ve diğer bilgileri net ve anlaşılır bir şekilde sunar. LED farlar, gündüz farı ve stop lambaları sayesinde sürüşünüzü her zaman güvende tutar.

Yakıt Verimliliği

Mondial Drift 125 L, ekonomik yakıt tüketimiyle de dikkat çeker. Tasarımında düşük sürtünme ve yüksek verimlilik göz önünde bulundurularak tasarlanan motor, uzun süreli ve ekonomik sürüş imkanı sağlar.

 


Farklı Avantaj ve Ayrıcalıklarıyla Mondial Drift 125l


Her açıdan yüksek bir performans ve konfor sunan mondial drift 125l, daha birçok avantajıyla ayrıcalık sağlamaktadır. Özellikle geniş tasarımıyla hem zarif bir görünüm hem de sportif tarz sunan sele kısmı, yolculuğun daha rahat geçmesine olanak vermektedir. Çanta montajına uygun arka portbagaj ise sertleştirilmiş plastik malzeme üzerinden üretilmiştir. Böylece farklı hava şartlarında güvenli ve dayanıklı şekilde kullanılabilir.


Mondial güvencesi altında tamamen kaliteli ve dayanıklı bir yapı oluşturan her bölümüyle, motosiklet keyfini konforlu ve güvenli şekilde çıkarmanız mümkün. Tasarımıyla bu yolculukları ister tek başına yapabilir ister sevdiğiniz insanlarla gerçekleştirebilirsiniz. Performansı sayesinde kısa sürede yüksek hıza çıkabilir ve varmak istediğiniz noktaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


Estetik Tasarımıyla Yollarını Hakimi Mondial Drift 125 L Euro 4


Güncellenmiş ve geliştirilmiş yeni tasarımıyla mondial drift 125 l euro 4, ülkeyi keyifle dolaşmanıza olanak tanıyor. Her açıdan aerodinamik bir yapıya sahip olan motosiklet, yolculuğun çok daha güvenli ve konforlu şekilde tamamlanmasına fırsat vermektedir. Zemine güçlü şekilde tutunan lastikleri ve dönüşlerde kontrolün sürücüde kalmasını sağlayan fiziksel yapısıyla süspansiyon tasarımı, güvenli yolculuğun kapılarını aralamaktadır. Yakıt sistemi, motor hacmi, motor tipi, maksimum güç, boyutları, silindir çapı ve ağırlığıyla tekerlek ölçüsü gibi pek çok teknik özelliği üzerinden, uzun yıllar motosiklet kalitesini en iyi şekilde yaşayabilirsiniz. Mondial`in ikon modeli olan Drift modeli yenilenen yüzü ile yeni başlayacak kullanıcılar içinde biçilmiş kaftan. Dengeleme ve ağırlık olarak oldukça ideal olan model yeni kullanıcıların ilk tercihlerinden.


Mondial Drift 125 2019 Yedek Parça Çeşitleri


Motosikleti daha uzun ömürlü ve sağlıklı şekilde kullanabilmek için yedek parçalar büyük öneme sahiptir. Motosikletin farklı parçaları ve mekanik bölümleri konusunda farklı ürünler kategori bünyesinde sizleri bekliyor. Geniş ürün yelpazesi kolaylıkla uyum sağlayan orijinal yedek parça tasarımları sunmaktadır. Bütçenize uygun fiyatlar üzerinden dilediğiniz mondial drift 125 L yedek parça ürünlerini güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz.


Türkiye'nin dört bir kısmına gerçekleştirilen sipariş konusunda kargo ile ürünleriniz adresinize ulaştırılmaktadır. Mondial markasının kaliteli parçalarıyla anında uyum sağlayacak; kolayca montaj yapılacak yedek parçalar arasında tercih yapabilirsiniz.


Görsel Açıdan Şık Tasarımıyla Mondial Drift 125 L


Teknik özellikleri, aerodinamik yapısı, güçlü motor hacmi ve yakıt tasarruf özellikleri gibi pek çok olanağıyla mondial drift 125 l, her açıdan üstün olanaklar sağlamaktadır. Bu olanakların arasında ayrıca görsel açıdan sağladığı estetik tasarım geliyor. Heybetli görünümü, kavisli ve şık bölümlerinin yanı sıra, farklı renkler üzerinden seçim şansı tanımaktadır. Beyaz, kırmızı ya da siyah arasından tercih yapabilir; isteklerinize uygun şekilde motosikleti güvenle satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.