Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bajaj Pulsar 160 NS Teknik Özellikleri

21-05-2019 14:11
Bajaj Pulsar 160 NS Teknik Özellikleri

Farklı koşullarda yeni heyecanlar arayanlar ve aksiyonlu sürüş keyfi arz edenler için pulsar 160 ns modeli ön plana çıkıyor. Her özelliği ve ayrıcalığıyla adrenalinden yana olan motosiklet severler için, en doğru ürün çeşitleri arasında olduğunu söylemek mümkün. Özellikle gelişmiş teknolojik yapısı ve full enjeksiyon sistemi sayesinde, tatmin edici bir ivmelenme imkanı vermektedir.


Bu sayede kısa süre içerisinde istenilen hızı yakalama fırsatı sunuyor. Arka kampanası ve özel ABS fren sistemi, kullanıcılara güvenli şekilde her türlü hava şartlarıyla yol koşullarına karşı kullanım imkanı vaat ediyor. Tasarım itibarıyla göze hoş gelen oldukça tarz görünümüyle, bajaj pulsar 160 şu ana kadar büyük bir beğeni toplamış durumda.


Pulsar 160 Ns Yedek Parça Çeşitleri


Hızlı ve aksiyonu seven motosiklet kullanıcıları için sportif ölçekli ürünler ön plana çıkar. Özellikle her koşula uyum sağlaması ve motosiklet kontrolünün devamlı kullanıcıda kalmasını sağlayacak ürünler tercih edilir. Bu konuda pulsar 160 ns özel bir tasarım sunuyor. Aerodinamik yapısı, özel süspansiyon sistemi ve her koşulda kontrolün elde olmasını sağlayacak yapısıyla güvenli bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz.


Tabii bu motor motosiklet çeşitleri daha zorlu şartlarda değerlendirildiğinden dolayı, yedek parçalar oldukça önemlidir. Bu açıdan motosikletin her kısmı için özel pulsar 160 ns yedek parça seçenekleri geniş bir yelpaze altında sunuluyor. Hem görsel açıdan dış kısmı hem de mekanik aksamı olarak, kullanıcılar orijinal marka dahilinde kaliteli ürünleri elde ederek kullanabilir.


Farklı Özellikler ile Pulsar 160 Ns


Her konuda etkili bir performans sağlayan pulsar 160 ns, yüksek motor kapasitesi, yakıt tasarrufu sağlaması ve aerodinamik yapısıyla güvenli kullanım imkanı eşliğinde ön plana çıkmaktadır. Oldukça güçlü tork sistemine sahip olan ürün tek silindir üzerinden, yağ soğutmalı ve DTSİ özelliği ile dikkat çekiyor. Daha birçok değişik avantajı ile kullanıcıları memnun etmeyi sürdürüyor.


- Konforlu kullanım imkanı


- Rahat sürüş pozisyonu


- Teleskopik özellikteki ön süspansiyon


- Helezonik yay avantajı ve nitrox tekli amörtisör kalitesi


- Alttan egsoz tasarımı


- Sıkıştırılmış çelik ayrıcalığı ile parametrik şasi tasarımı

 

Bütün bu özellikleriyle tercihini aksiyondan yana kullanan motosiklet severlerin vazgeçilmez ürünleri arasına girmiş durumda.


Her Özelliği ile Ağabeyi 200 NS`nin Özelliklerine Mevcut


Bajaj Pulsar 160 NS modeli 200 NS`nin bir çok özelliğini taşırken, tasarım olarak hemen hemen aynı kasaya sahip. 160 NS sadece motor yapısı ile 200 NS`den ayırılırken güç olarak 200 ns kadar maalesef güçlü bir motor değil. Bu da tamamen motor hacminden kaynaklanıyor. Yeni başlayacaklar için güçlü bir alternatif olan 160 ns modeli her geçen gün gelişen özellikleri ile de adından söz ettiriyor.



Her Koşulda Rahat Kullanım İmkanı Sağlayan Özel Tasarım Bajaj Pulsar 160


İster düz yolda ister dik yokuş, her koşulda rahat bir kullanım imkanı vermesi için bajaj pulsar 160 özel dizayn altında hazırlanmış bir üründür. Özellikle 135 kg ayrıcalığı ile sınıfının en hafif ürünleri arasında yer alır. Kavisli alanlar ve keskin dönüşler ne kadar zorlu şartlar olursa olsun, aerodinamik yapısıyla kontrolün daima kullanacak almasına olanak tanıyacak etkili bir tasarım sunmaktadır.


Teleskopik ön süspansiyonu, yine özel tekli arka amortisörü ve dayanıklı yapısıyla sürüş keyfini katlıyor. Sokak dövüşçüsü deyimini kazanmış olan bu ürün hafif, esnek ve dayanıklı tasarımı üzerinden her türlü yol şartında rahat bir kullanım şansı vermektedir.


Şık Tasarımı ile Özel Pulsar 160 NS Motosikleti


Farklı koşullarda sunduğu özel aerodinamik yapısı ve teknik özelliklerin yanı sıra, görsel açıdan da pulsar 160 ns güzel bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Özellikle kaslı görünümü sayesinde adeta bir sokak dövüşçüsü izlenimi yaratıyor. Altan aydınlatma düğmesi geceleri çok daha gösterişli bir etki ortaya çıkarmaktır. Ayrıca görsel açıdan da bu şekilde güzel bir etki sunuyor.


Şık tasarıma sahip alaşımlı jantlar ve led ışıklandırma sistemi ürünün hem gündüz hem de gece estetik bir görünüm yakalamasına fırsat veriyor. Farklı bölümlerindeki kavisli parçaları ve sportif görünümüyle değişik renkler altında seçim şansı da vermektedir.


Orijinal Pulsar 160 Ns Yedek Parça Çeşitleri


Her türlü marka ve modeldeki motosikletler için yedek parçalar daima büyük öneme sahiptir. Özellikle uzun dönem kullanılan motosikletler belli bir süre sonra yedek parçalar ister. Tabii bu parçalar tercih edilirken mutlaka orijinal yapı altında kaliteli ürünler arasından seçim yapılmalıdır.


En önemlisi hiç şüphesiz arazi koşullarında kullanılan, daha aksiyonlu ve sportif ürünler için orijinal yedek parçalardır. Mutlaka orijinal olmalı ve motosiklet diğer parçaları ile senkronize olarak uyum göstermelidir. Bu konuda pulsar 160 ns yedek parça seçenekleri, kategori bünyesinde orijinal olarak çok uygun fiyatlarla sunulmuş durumda. Geniş yelpaze aralığında farklı seçeneklerden tercih yapabilir; güvenli şekilde sipariş verebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.