Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Bajaj Orjinal Yedek Parçalarını Yakından Tanıyın

05-02-2020 12:13
Bajaj Orjinal Yedek Parçalarını Yakından Tanıyın

Güvenli ve uzun yıllar sürüş keyfini motosiklet ile gerçekleştirebilmek için yedek parçalar büyük öneme sahiptir. Motosikletin kendi parçaları ile uyum sağlayacak tasarımlar tercih edilmelidir. Bunu gerçekleştirmek için ise dünya çapında önemli markalar dahilinde ürünlere yönelmek gerekir. Kaliteli malzeme yapısı ile özel üretim altında hazırlanan Orjinal Bajaj yedek parça çeşitleri buna örnek olabilir. Mekanik aksam ile beraber bütün farklı dış kısımları konusunda geniş bir yelpaze sağlayan yedek parçalar sayesinde, motosikletinizi güvenli şekilde kullanma şansı elde edebilirsiniz.


Bajaj Orjinal Yedek Parça Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?


Orijinal olup olmadığı konusunda yedek parçaları anlayabilmek adına belli başlı bazı hususlar söz konusudur. Bu hususlara dikkat etmek suretiyle Bajaj orjinal yedek parça alıp almadığınız noktasında gerçek bilgiye sahip olabilirsiniz.


- Ürün üzerinde bulunan pembe renkli etikette Parmağınız ile hologramı dokunun. Aldığınız orijinal parça ise etiket üzerinde yumuşak bir geçiş hissedeceksiniz,


- Etiketi yatay pozisyona getirdiğiniz zaman, ‘Genuıne Parts’ ifadesi açık şekilde ortaya çıkacaktır.


- Aynı zamanda etiketi saat yönünde 90 derece döndürüldüğünde, Bajaj logosu hologram üzerinde belli olacaktır.


- Değişik açılarda etiket oynatıldığı zaman altın hologram renginin değiştiğini göreceksiniz,


- Etiketin sağ üst köşesinde yer alan Bajaj logosuna dikkat etmeniz önemlidir,


- Hologram bölümünü kazıdığınız zaman alt kısmında ‘Genuine’ yani orjinal ifadesinin çıktığını görebilirsiniz,


-  Türkiye`de satılan modeller için üretilmiş olan Orjinal Bajaj Yedek Parçalarını Yetkili Distribütör Kuralkan Motorlu Araçlar ithal etmektedir. Orjinal Kuralkan yedek parçalarının üzerindeki Hologramlı etiket pembe renklidir. Pembe etiketler ülkemizdeki modeller ile birebir uyumludur. Her Bajaj paketinde olan ürün maalesef orjinal olmayabilir. Bunun için Pembe bajaj etiketi yanında Kuralkan Etiketinin de olduğundan emin olun.


Tüm bu unsurları ele aldığınız zaman güvenli şekilde orjinal yedek parçalara sahip olabilir ve uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Bajaj modellerinde orjinal yedek parça kullanımı çok önemlidir. Üretici`nin kendi tasarlamış ve ürettirmiş olduğu parçaların kullanılması gerekmektedir.


Bajaj Yedek Parçaları Neden Önemli?

 

Bajaj markası kullanmış olduğu teknoloji kendine has özelliklere sahiptir ve A`dan Z`ye bütün parçalarını kendini özel olarak tasarladığından dolayı aracınızdaki her parça çok önemlidir. Bu yüzden her zaman markanın kendi üretmiş olduğu parçayı kullanın.


Pek çok farklı sebepten dolayı her zaman motosikletiniz konusunda yedek parçaları orijinal tasarım altında elde etmeye özen göstermelisiniz. Bunun temelinde güvenlik gelir. Özellikle şehirler arası yolculuk yaparken ya da arazi koşulları ve benzeri yerde yüksek hızlara çıktığınızda, orijinal parçalar dayanıklı bir yapı oluşturur. Böylece herhangi bir sorun yaşamadan yolculuğa devam etme şansı elde edebilirsiniz. Unutmayın ki motorunuz üretilirken orjinal yedek parçalar üzerine üretilmektedir. Yan sanayi parçaların dayanıklılığı, güvenirliği ve uyumu orjinal yedek parçayı asla tutmaz.


Ayrıca uyumlu olması sayesinde motosikletin kendi orijinal parçaları ile kısa sürede senkronize hale gelir. Böylece motoru aynı yüksek verimlilikte kullanabilir; diğer parçaları da yüksek performans altında değerlendirebilirsiniz. En önemlilerinden biri yolda kalmamak için Bajaj yedek parçaları değerlendirilmelidir. Böylece orijinal yedek parçaları kullanarak uzun yolculuklar gerçekleştirirken yolda kalma gibi problemler yaşamazsınız.

 


Birbirinden Farklı Bajaj Yedek Parçalar


Piyasa üzerinde yer alan birbirinden değişik yedek parça çeşitleri bulunmaktadır. Bu yedek parçaları değerlendirirken orijinal olup olmadığı konusunda dikkat etmeye özen göstermelisiniz. Peki, neden Bajaj yedek parça çeşitleri değerlendirilmelidir? Bunun cevabı çok basit. Uzun yıllardır tüm güvenilir testlerden geçerek saygın şekilde dünya çapında geniş bir kitleye ulaşan marka, birbirinden farklı tasarımlarla geniş bir yelpaze sunuyor. Bu yelpaze kullanıcılara motosikletin değişik kısımlarında değerlendirebilecekleri dayanıklı, uyumlu ve uzun yıllar kullanabilecekleri çeşitler sağlamaktadır.


- Gidon grubu


- Filtreler


- Gidonlar,


- Kumanda düğmeleri,


- Sensörler,


- Fren Parçaları


- Kontrol ünitesi,


- Aydınlatma parçaları,


- Fren diskleri,


- Orijinal siperlik camı,


- Yağ filtresi,


Bunlar sadece sayılabilecek belli başlı bazı yedek parçalardır. Bunlar gibi daha sayısız tasarım ürün, motosiklete rahatlıkla uyum sağlayacak kalite tanımaktadır. Böylece motosikletinizi gereğinden çok daha uzun süre ilk alındığı gündeki performansı gibi sağlıklı şekilde kullanabilirsiniz.


Farklı Marka ve Modellerdeki Motosikletler İçin Bajaj Orjinal Yedek Parça


Amaca uygun olarak günümüzde birçok değişik motosiklet marka ve modeli bulunuyor. Özellikle trafikten kurtulmak ve zamandan kazanç elde edebilmek için, son dönemlerde motosikletler bir adım öne çıkmış durumda. Tabii kullanım amacı sadece bununla sınırlı kalmıyor.


Aynı zamanda şehirler arası yolculuk gerçekleştirmek ya da arazi sürüşü yapabilmek için eğlenceli bir fırsat sağlamaktadır. İş amaçlı kullanılmasının yanı sıra boş zamanları değerlendirmek için de keyifli bir eğlence aracıdır. Tabii tüm bu seçenekler ile beraber bajaj orjinal yedek parça çeşitleri büyük öneme sahiptir. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir motosiklet için her türlü marka ve modeldeki ürünler adına, güvenle kullanabileceğiniz geniş bir yelpaze bulunuyor.


Güvenilir Hizmet Anlayışıyla Orijinal Bajaj Yedek Parçaları


Güvenli şekilde elde edilebilecek olan birbirinden bajaj yedek parçaları kategori bünyesinde geniş ürün yelpazesi ile destekleniyor. Orijinal tasarım ile elde edebileceğiniz ürünleri en uygun fiyatlar üzerinden değerlendirmeniz mümkün. Motosikletinizin sağlığını ve performansını korumak adına, ihtiyaçlarınız doğrultusunda ne zaman isterseniz sadece orijinal yedek parçalar arasından tercih yapabilirsiniz. Çünkü Orjinal yedek parça motorunuzun bir bütünüdür ve o parça ile birlikte üretilmiştir. Yan sanayi parçalar modelin düzgün işleyişini bozacaktır.


 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.