Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Scoyco MC14 Kırmızı Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni

Scoyco MC14 Kırmızı Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni

Stok Kodu : KM11295
795,16
BEDEN
L M S XL
Hızlı Kargo
Ücretsiz Kargo

Scoyco Mc14 Kırmızı Yazlık Eldiven

 Her yönü ile şık bir tasarım üretimi yapılmış olan scoyco mc14 kırmızı yazlık eldiven çeşidi aynı zamanda sağladığı güvenlik ile motosiklet kullanıcıları adına büyük bir güven aşılamaktadır. Parmak ve diğer kısımlarında bulunan kemik yapısı sayesinde her türlü dış etkene karşı büyük bir koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda bileği ve parmakları tam olarak kavramakta ve bu sayede bütün bir gün süresinde rahat bir kullanım imkânı tanımaktadır. Özellikle tüm parmak kısımlarına dizayn edilmiş olan şık kırmızı renk tasarımı ile oldukça hoş bir görünüm sunmaktadır.

 Kalite açısından ise neopren kumaş malzeme ile üretilmiştir ve bu özel kumaş sayesinde her hangi bir terlemeye izin vermemektedir. Her bölgesine özel olarak tasarım yapılmış olan full koruma avantajları ile motosiklet kullanıcısına büyük güven vermektedir. Son derece şık tasarımı ve büyük bir gün en ufak bir rahatsızlık duymadan kullanım olanağı sunan bu güzel ve kaliteli eldiven çeşidi için sitemiz bünyesinden isteyen herkes birçok yere göre en uygun fiyatlar içerisinde bu kaliteli ürünü satın alabilir.

 

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Scoyco MC14 Kırmızı Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni Scoyco MC14 Kırmızı Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni`ni motosiklet aksesuar mağazası Kalyoncu Motor`dan satın alabilirsiniz. KM11295
Scoyco MC14 Kırmızı Yazlık Korumalı Motosiklet Eldiveni

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.