Motosiklet ürünleri ve daha fazlası.
Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Shad SH 40 Arka Çanta

Shad SH 40 Arka Çanta

Stok Kodu : SHD-40
5.784,20
Ücretsiz Kargo
Sponsor Ürün

Shad Sh 40 Arka Çanta

Motor sürücülerinin hızlı yaşamında, ihtiyaç duydukları eşyalarını güvenle yanlarında taşımalarını sağlayan shad sh 40 arka çanta kalyoncumotor ayrıcalığı ile sizlere sunuldu. Üstelik bu ürünü alan herkese bagaj lastiği taşıma aparatı ücretsiz olarak gönderilmektedir.

 

Dayanıklı malzemeden üretilen shad sh 40 arka çanta çarpma, vurulma gibi durumlarda sizi asla yarı yolda bırakmaz. Sağlam bir üründür. Tam 40 litre taşıma kapasitesine sahip olan bu arka çanta ile ister uzun bir tatile çıkın, isterseniz müşterilerinizin siparişlerini götürün... Piyasada pek çok taklidi bulunan bu muhteşem ürün, tamamen orijinal bir tasarımdır. Ayrıca güvenli kilit sistemi ile eşyalarınız güvende olacaktır. Press lock kilit sisteminin kullanıldığı bu arka çanta, kilidi çevirdikten sonra bastırarak açılabilir.

 

Uluslar arası standartlarda üretilen bu ürün, kolayca her tip motora monte edilebilir. Bu işlemden sonra herhangi bir şekilde yerinden çıkmaz, sarsılmaz. Kaliteli bir ürün olan shad sh 40 arka çanta, sağlamlığı ve geniş hacmi ile siparişinize hazır. Bu ürünü uygun ödeme koşulları ve anında kargo özelliğinden yararlanarak hemen şimdi alın.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Shad SH 40 Arka Çanta shad sh-40 motosiklet arka cantayi Kalyoncu motor`dan satin alabilirsiniz. shad sh-40 arka canta siyah renklidir. SHD-40
Shad SH 40 Arka Çanta

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.